Superstar Wars introducerar en ny persona – A Lizard Boyfriend i The Upcoming Saga. Klicka på för att lära dig

Det finns en ny Jedi på stan! Han är ett fascinerande och distinkt tillägg till franchisens nyaste berättaräventyr. Eftersom det är känt att älskare borde vänta till 2021 för att fördjupa sig i Superstar Wars: The Prime Republic - en helt ny berättelse som kretsar kring tillfällen före skywalker-sagan, en berättelse som presenterar en glimt av Jedi på topp. Älskare runt om i världen ser ivrigt fram emot att sagan ska släppas, under tiden har företaget lanserat två nya Jedi vi kan sätta ihop genom nya romaner, filmer, serier och olika vägar inom Prime Republic-teknologin. Här är en video som förklarar följande avsnitt av kändiskrig-

Vad vi redan vet!

En som vi redan får reda på är Avar Kriss, det bästa exemplet på Jedi-perfektion, detta är på täcket av Charles Soules stora roman för att inleda förslaget om Prime Republic , Mild av Jedi. Den här gången får vi se henne i var och en av hennes vanliga klänningar och hennes redskap – vilket verkar vara en allround outfit för alla jedi, tillsammans med en tung skyddande rustning över klänningen, speciella handskar eller till och med säkrade hölster för henne ljussvärd. Hittills har älskare uppskattat modet.Går in i Sskeer!

Sskeer, precis som Burryaga före honom, är en engångsföreteelse, eftersom vi verkligen inte får använda så mycket tid med utomjordiska Jedi – låtit mig vara en Trandoshan. De är extra oupphörligt än inte längre stereotypa som slarviga slavar, brottslingar, plundrare och prisjägare. Han är en absolut enhet, och svaren från älskare hade varit på den säkra aspekten fram till nu. Han kommer att vara en mycket kraftfull personlighet inom de kommande planerna för Wonder Comics. Samlingen kommer med Prime Republic och kommer troligen att skrivas av Cavan Scott.

Han är en barsk, egensinnig Trandoshan som har varit över kvarteret fler tillfällen än han bryr sig om att tänka på. Obeveklig, hur brutalt rättvis än, du kommer alltid att kunna vara säker på att Sskeer kommer att informera dig exakt vad som är på hans tankar... eller så antar Avar Kriss och hans andra Jedi, sa Scott till starwars.com . Det är allt på väg att ändras. Det är en Jedi Grasp med en hemlighet som sliter honom åt sidan.