Superhjältarna är igen så du vill förstå att The paraply academy säsong 2 kommer om 12 månader, 2020?

Den första anblicken av Umbrella Academy säsong 2 har skrivits ut, och Diego Hargreeves verkar inte vara något som han gjorde innan. Skakade! Förbryllad! Fortsätt studera för att förstå varför.

looper


Tillverkningsgruppen fortsätter att arbeta på säsong 2 av Paraplyakademin . Showrunnern Steve Blackman har dock gett en smyg genom att dela den primära blicken på ett av de vitala Hargreeves-syskonen som heter Diego, men han ser inte på liknande som i säsong 1.
Sekvensen uppmuntras med hjälp av komikerns e-boksekvens med liknande titel genom Gabriel Bá och Gerard Method. Den primära säsongen av skärmen brukade lanseras på Netflix i februari 2019. Detta kan vara en annan syn på skildringen av superhjältar. Sekvensen brukade vara en enorm hit och vann ett stort antal älskare på bara en säsong. Därför kom det inte som en överraskning när displayen brukade introduceras på ett tag för att förnyas för en säsong-2.Paraplyakademin: Handling

Handlingen kretsar kring en dysfunktionell krets av släktingar till adoptivsyskon, familjen Hargreeves. Den 1 oktober 1989 gav 43 damer samtidigt start på andra ställen – twisten är att de inte var gravida när dagen började. Mystiskt nog har sju av barnen följts av en miljardär vid namn Sir Reginald Hargreeves. Han lärde dem och formade en grupp känd som The Umbrella Academy, varje barn har en unik uppsättning superkrafter.

https://www.youtube.com/watch?v=Me0eoCwLj-A

Efter att apokalypsen inträffade i säsong 1, är det avgörande att Hargreeves-kretsen av släktingar grupperar sig och håller sig i kombination, dessutom konfronterar sina icke-offentliga demoner. För anhörigkretsen har länge gått igenom mycket svåra eventualiteter.
Trots alla teorier vi gör, The storyline of Paraplyakademin Säsong 2 är en thriller tills trailern släpps.

Optimistiskt, Paraplyakademin gruppen kommer att tillkännage ett befriande datum och te

ser snabbt.