Superhjältarna är faktiskt tillbaka, därför måste du inse att The sunshade institute time 2 faktiskt händer i år, 2020?

Det allra första framträdandet av Umbrella Academy time 2 har faktiskt avslöjats, liksom Diego Hargreeves verkar absolut inte som han gjorde tidigare. Skakade! Överväldigad! Fortsätt analysen för att förstå varför.

looper


Skapande personalen är faktiskt fortfarande tjänstgör tid 2 av Paraplyakademin Showrunner Steve Blackman har faktiskt gett en reptil genom att diskutera det allra första framträdandet av en av Hargreeves bror eller systrar som heter Diego, men han ser inte ut som i tid 1.
Uppsättningen är faktiskt motiverad på grund av serieserierna med samma titel genom Gabriel Bá såväl som Gerard Way. Den allra första gången av programmet släpptes faktiskt för första gången på Netflix i februari 2019. Det är faktiskt en annorlunda variant på imitationen av superhjältar. Setet var faktiskt en stor favorit och fick massor av supportrar på bara en gång. Det misslyckades med att hända som en överraskning när programmet faktiskt snabbt förklarades vara faktiskt återställt för en säsong-2.Solskyddsinstitutet: Tomt

Installationen beror på en ineffektiv familjemedlem till adoptivbror eller -systrar, Hargreeves. Den 1 oktober 1989 levererade 43 damer samtidigt på olika ställen – snurran är faktiskt att de inte var förväntansfulla när tiden började. Oförklarligt nog togs sju av dessa små faktiskt in genom en miljardär som heter Sir Reginald Hargreeves. Han undervisade dem alla och skapade en personal känd som The Umbrella Academy, var och en av de små har en distinkt samling superkrafter.

https://www.youtube.com/watch?v=Me0eoCwLj-A

Efter att armageddon inträffade i tid 1, behövs det faktiskt att familjemedlemmarna i Hargreeves samarbetar såväl som en käpp, på samma sätt som utmanar sina individuella sataniska krafter. Eftersom familjemedlemmarna faktiskt har genomgått ganska utmanande scenarier.
Trots alla idéer som vårt team skapar, The story of Paraplyakademin tid 2 är faktiskt en hemlighet tills trailern lanseras.

Med lite tur, Paraplyakademin personal kommer definitivt att deklarera en lanseringsdag samt örtte.

ser snabbt.