Superhjältarna är faktiskt tillbaka, därför måste du förstå att The sunshade institute time 2 faktiskt händer i år, 2020?

Den allra första överklagandet av Umbrella Academy time 2 har faktiskt avslöjats, och även Diego Hargreeves verkar inte alls som han gjorde tidigare. Skakade! Förvirrad! Fortsätt analysen för att förstå varför.

looper


Utvecklingspersonalen arbetar faktiskt fortfarande med tid 2 av Paraplyakademin Showrunner Steve Blackman har faktiskt erbjudit en reptil genom att diskutera den allra första överklagandet av en av Hargreeves bror eller systrar som heter Diego, men han ser inte ut som i tid 1.
Samlingen är faktiskt influerad på grund av seriesamlingen av samma bolag genom Gabriel Bá och även Gerard Way. Den allra första gången av serien släpptes faktiskt allra första gången på Netflix i februari 2019. Det är faktiskt en annorlunda variant på imitationen av superhjältar. Samlingen var faktiskt en stor favorit och fick dessutom ett gäng entusiaster på bara en gång. Det hände inte som en överraskning när serien faktiskt snart introducerades för att faktiskt återupplivas för en säsong-2.Solskyddsinstitutet: Tomt

Upplägget fokuserar på ineffektiva familjemedlemmar till adoptivbror eller -systrar, Hargreeves. Den 1 oktober 1989 levererade 43 flickor samtidigt på olika ställen – snurran är faktiskt att de inte väntade sig när tiden började. Oförklarligt nog, sju av dessa barn fostrades faktiskt genom en miljardär som heter Sir Reginald Hargreeves. Han undervisade dem alla och utvecklade också en besättning som kallas The Umbrella Academy, varje ungdom har en distinkt samling superkrafter.

https://www.youtube.com/watch?v=Me0eoCwLj-A.

Efter att armageddon inträffade i tid 1, är det faktiskt viktigt att familjemedlemmarna i Hargreeves samarbetar och även håller sig, likaså möta sina privata demoner. Som familjemedlemmarna faktiskt har upplevt ganska svåra scenarier.
Även med alla idéer som vårt företag skapar, The story of Paraplyakademin tid 2 är faktiskt ett pussel tills trailern lanseras.

Med lite tur, Paraplyakademin personal kommer att introducera en lanseringsdag och även örtte.

ser mycket snart.