Suicide Squad Game tillkännagav av Batman-utvecklaren Rocksteady. Klicka här för att veta mer.

Det var nästan efter en väntan på fem år som Rocksteady Studios tillkännagav sitt nya projekt. Det nya Project är ett Suicide Squad-spel. Mer information om spelet kommer snart att offentliggöras hos studios.

Vilka är Rocksteady Studios?

Rocksteady Studios är utvecklaren av Batman: Arkham Trilogy. The Studios har äntligen tillkännagett sitt allra nästa projekt.Rocksteady Studios har nu meddelat att de kommer att lansera ett Suicide Squad-spel. Det är nästan efter en lång period på 5 år som Rocksteady Studios har kommit på något nytt.

Fortfarande spekuleras det om detaljerna i spelet. Så för det måste vi alla fortfarande vänta på ytterligare uppdateringar från dem.

Vilka är de senaste uppdateringarna om spelet?

Rocksteady Studios gjorde helt enkelt en tweet för att avslöja om spelet. De twittrade med en bild på Stålmannen och en logotyp för Suicide Squad.

Den 22 augusti 2020 finns det ett virtuellt endagsevenemang för att visa upp vad DC kommer att hitta på i framtiden.

Det kommer uppenbarligen att belysa planer som The Batman, Zack Synder's cut of Justice League, The Suicide Squad. Nyheten är också att Ed Boon, chef för Mortal Kombat and Injustice, också kommer att delta i det virtuella även den 22 augusti 2020.

Avslöjandet av Suicide Squad Game var inte så överraskande. Som det kunde ha varit efter att en nyligen föreslagen av Rocksteady arbetade med ett sådant projekt.

En cache med registrerade domännamn kan också antyda spelets fullständiga titel och indikera dess centrala idé, med en som heter SuicideSquadKillTheJusticeLeague.com. Bilden Rocksteady har delat kan också ge rapporten en viss trovärdighet. Suicide Squad-logotypen ser ut som att den är avsedd att vara ett hårkors som riktar sig mot Supermans huvud, vilket skulle passa om spelet verkligen handlar om att döda Justice League.