Sturgis var ett 'varningstecken': Nästa massmotorcykelrally kommer att bli mindre, med masker krävs!

Efter oroväckande scener av masklösa cyklister som stoppats in i den lilla staden Sturgis i South Dakota för ett kryssningsrally, kanske det något neddragna östkustvalet, Laconia Motorcycle Week, inte fortsätter med maximal hastighet.

Cykelcyklister går ner på Sturgis rally med få tecken på pandemi – WIZM ...

På tisdagen, efter att ha sett bilderna från Sturgis, rapporterade New Hampshires guvernör Chris Sununu (R) att ansiktsskydd skulle vara obligatoriskt för sociala tillfällen för mer än 100 personer inför det veckolånga evenemanget som börjar den 22 augusti. Laconias församling tog med sig förväntade 250 000 personer för ett år sedan till staden New Hampshire och är ett av de viktigaste kryssningstillfällena i landet. Allmänna välbefinnande specialister säger att masssociala angelägenheter som dessa kan vara superspridare tillfällen.Sturgis var ett självklart förmaningstecken för oss, sa Sununu vid en nyhetsförberedelse. Jag tror inte att någon såg fotografierna från Sturgis och sa: 'Det ser säkert ut.'

Hur som helst, Charlie St. Clair, chef för Laconia Motorcycle Week Association, sa att tillfället i New Hampshire inte skulle likna Sturgis-rallyt:

Det kommer inte att finnas köpmansstånd där rallybesökare kan samlas.

Han sa att samordnarna inte vet hur många personer som kommer att delta, eftersom de aldrig har hållit sammankomsten under dessa förhållanden.

Efter att tillfället skjutits upp i två månader på grund av coronavirus-pandemin, garanterade myndigheterna i New Hampshire en förkortad montering. Laconias borgmästare Andrew Hosmer (D) lovade på måndagen att sammankomsten kommer att ske i namnet bara, med en liten grupp, inga köpmanstält och inga shower eller smällare.

Liksom Sturgis-ockupanterna, varav 60 procent motsatte sig att hålla mötet i sin stad i år. Många individer i Laconia har sagt att tillfället inte borde hända på något sätt. Det avslöjade Laconia Daily Sun.

Stadschefen Scott Myers sa till tidningen att bilderna som kommer från Sturgis inte hjälper myndigheterna. Strävar efter att försvara att ett förminskat tillfälle kan inträffa säkert.

I alla fall St. Clair, en demokratisk delstatsdelegat. Var inte orolig över fotografierna av massan av cyklister utan överdrag som var stoppade längs Sturgis första körfält. Han var där.

Medan han åkte på sin mörka 2000 Harley-Davidson Heritage Softail-kryssare till sitt 44:e Sturgis-rally

St. Clair hörde rapporter om att Sturgis planerade att dra in omkring 250 000 cykelälskare i år. Ungefär den del av ett år sedan som utvärderades medverkan. Han bedömde att församlingen, som pågår 7 augusti till 16 augusti, minskades avsevärt mer än vad som var normalt.

Campingplatserna är i alla fall fulla, sa han. I år var det inte riktigt så. Det fanns många, många tomma resmål. Från det visuella ögat var det uppenbart att deltagandet var lågt. De förutsåg det, och vi räknar med det på Laconia i år. Mest troligt om det.

Trots färre deltagare såg St. Clair många individer bära skydd. Han medgav dock att han dessutom observerade individer som evakuerade dem i mitten av året.

Om du tyckte att min artikel var användbar kan du också gå igenom mina andra artiklar Ryan Reynolds och Blake Lively .

Håll kontakten med oss ​​för ytterligare uppdateringar!!!