Studier tyder på att detta tillägg kan minska symtomen på baksmälla: klicka här för att veta mer!

Under pandemin kommer många individer till virtuella livliga timmar för att förbli associerade med vänner och familj. Att hantera sinne och efterverkningar medan distanspendling kan vara mindre hård än att göra som sådan på arbetsplatsen. Huvudvärken och illamåendet kan fortfarande störa din förmåga att fokusera.

Om L-Cystein-tillskott

Hur det än må vara, ny utforskning av Finland fokuserar på en potentiell huvudvärkfix, dvs L-Cystein-tillskott. Individer som tog ett L-Cysteine-tillskott efter tre timmars alkoholkonsumtion visade lägre nivåer av illamående, huvudvärk och ångest nästa morgon. Enligt undersökningen i Oxford Academic Diary of Alcohol and Alcoholism var individen som tog en falsk behandling mindre effektiv.I händelse av att det låter orealistiskt kan det vara det. Det finns några anmärkningsvärda begränsningar för denna studie. Till att börja med gjordes det bara på en liten sammankomst av 19 män som inte fick alkohol. Vidare subventionerades denna nya undersökning av en finsk kattfoderorganisation, Catapult Cat, som säljer L-Cysteine-tillskott.

Allt taget i beaktande, medan den huvudsakliga äkta baksmälla-kuren som vi förmodligen är medvetna om är att dricka mindre. En annan undersökning har rekommenderat att L-Cystein har tydliga egenskaper som gör det lämpligt för behandling av huvudvärk.

Om acetaldehyd

När din kropp använder sprit, ger den ett giftigt resultat som kallas acetaldehyd. Din lever dödar vanligtvis acetaldehyd och separerar den i vatten och koldioxid. Hur som helst, när du dricker en ton, tenderar det att vara svårt för din lever att hålla sig medveten om att skapa föreningar för att bearbeta acetaldehyd. Den blandade drycken av biverkningar som vi samarbetar med huvudvärk är ytterst enkelt din kropp som försöker göra sig av med överflöd av acetaldehyd.

Detta är en aminofrätande, som är de naturliga förvärrarna som makeupproteinet. Det kallas ofta för livets byggstenar, som kan hittas i tilläggsstruktur. Det finns precis som äkta näring som ägg, nötter och mejeriprodukter. Olika undersökningar har visat att intag av L-Cystein som kosttillskott i princip ger din lever det lyft den behöver för att bearbeta överskottsspriten i ditt system.

Om japanska utredningsspecialister

Till exempel, i en japansk undersökning 2018, gav specialister konsumenter en kapsel innehållande L-Cystein. Det uppskattade efteråt deras spott en timme i kölvattnet av att de drack sprit. De individer som tog L-Cysteine ​​hade totalt lägre centraliseringar av acetaldehyd i salivutsöndringen än de som tog en falsk behandling.

Dessutom kan föreningen i en klinisk miljö hittas i läkemedel som behandlar åkommor inklusive leverskador, andningssjukdomar, överdoser av paracetamol precis som beroende och abstinens. I den nya undersökningen visade medlemmar som tog en 1 200 mg portion av L-Cystein mindre migrän och illamående. Personerna som precis tog 600 mg sa att de kände sig mindre fokuserade och rastlösa, två vanliga symtom på efterverkningar.

Om studiemedlemmar erfarenhet

Studiemedlemmarna var alla män, och de drack in förståelsen av sin kroppsvikt, med 1,5 gram per kilo kroppsvikt. Till exempel skulle en man på 165 pund i utredningen dricka nio portioner av en blandad dryck som innehöll 10 volymprocent sprit under tre timmar.

I en perfekt värld bör du inte skåla för att du skulle ha huvudvärk i alla fall. The Dietary Guidelines for Americans föreslår inte att individer börjar dricka sprit. De individer som dricker sprit bör hålla sig till måttlig konsumtion. Det kännetecknas av att ha upp till en drink varje dag, enligt reglerna.

Faktum är att det inte finns några kända symptom på att ta L-Cystein, det kan minska styrkan hos specifika mediciner. Så det är viktigt att prata med din primärvårdsläkare innan du tar det, eller någon annan kosttillskott.