Stort namn Trek: Discovery Säsong 3: Premiär, spoiler, solid och allt du behöver förstå!

Alla av oss ser fram emot Big name Trek: Upptäck nya avsnitt att nå som ett resultat av att det är så precis rätt, eller hur? Den plötsliga kosmiskt häpnadsväckande avslutningen har gjort att alla är exalterade inför den helt nya säsongen, och det finns många förfrågningar att säga tillbaka under displayens säsong 3.

Var säsong 2 slutade?

Som ni alla kommer ihåg slutade säsong 2 med Keep watch overs armada av segment 31 som hotade att förstöra alla kännande livsstilar i galaxen. Men det hände inte; våra hjältar besegrade dem till slut med hjälp av deras icke-gående allierade som en militär av nyligen bemyndigade Kelpins, Xahian-drottningen Po och förbundskansler L'Rell.Platsen att titta på säsong 3?

Säsong tre kommer att finnas på Horizon. Premiärdatumet är inte bara introducerat, men showrunnern Alex Kurtzman presenterade via Twitter att den helt nya säsongen är på väg. Säsongen är redo att ha premiär på CBS All Get access to i USA 2020, och Netflix släpper varje avsnitt av samlingen efter 24 timmars USA-debut.

Big name Trek säsong tre gratis uppdateringsdatum

Coronavirus-pandemin har nått utsläppsdatumet för Big name Trek: Discovery. På sistone har en förbättrande grupp arbetat med synliga resultat för säsong 3. Utsläppsdatumet har inte införts, men det kommer att vara 2020. Tidigare ansågs displayen ligga efter schemat på grund av pandemin. . Å andra sidan har den senaste teasern visat att skärmen kommer i tid och att vi alla älskar precis rätt information.

Det smidda av Big name Trek: Discovery

Den primära trailern bekräftar återkomsten av ett antal skådespelare. De är:

  • Sonequa Martin-Oerfaren som Micahel Burnham
  • Doug Jones som Saru
  • Mary Wisemen som Sylvia Tilly
  • Wilson Cruz som Dr Hugh Culber
  • Oyin Oladejo som Lt. Joann Owosekun
  • Emily Coutts som Kelly Detmer
  • Anthony Rapp som Paul Stamet och Michelle Yeoh som kejsar Georgiou

Det smidda av Big name Trek

Stort namn Trek: Season Three Trailer

Det har mest effektivt funnits en Big name Trek säsong tre ledig hittills. Och det brukade lanseras för länge sedan i oktober 2019 på NYCC. De helt nya tilläggen hade bevisats i trailern. Trailern föreslår dessutom att de helt nya avsnitten kommer att täcka en längre tidsperiod. Följande trailer kommer att lanseras torsdagen den 23 juli 2020 på Comedian-Con.

För extra uppdateringar, klicka påhär.