Steven Universe Säsong 6: Releasedatum bekräftat? Skådespelare, intrig, senaste uppdateringar, kommer snart?

Steven Universe säsong 6

Om de tidigare säsongerna av Steven Universe Säsong 6

Skapad av Rebecca Sugar , de första 5 serierna regisserades av en handfull människor, inklusive Ian Jones-Quartey, Kat Morris och Joe Johnston. Hela serien hade premiär den Cartoon Network och Steven Universe är Cartoon Networks första animerade serie som är skapad av en enda kvinna.

Steven Universe Säsong 6 Story Line

Huvudtemat för serien Steven Universe inkluderar vikten av sunda mellanmänskliga relationer mellan individer, kärlek och behovet av en familj.

Steven Universe säsong 6Berättelsen handlar om en ung pojke, Steven Universe (Zach Allison), som bor och växer i en fiktiv stad i strandstaden, tillsammans med de tre humanoida, magiska utomjordingarna - Garnet, Amethyst och Pearl. De magiska utomjordingarna kommer att arbeta tillsammans med Steven Universe för att skydda världen från andra grymma utomjordingar.

Skaparen av Steven Universe, Rebbeca Sugar, utvecklade huvudkaraktären i serien, Steven Universe, baserad på hennes yngre bror Steven,
vem var artist för serien?

Rebecca tillade också att hon utvecklade Steven Universe medan hon var författare och storyboardartist på Adventure Time, och under den tiden lämnade hon när Cartoon Network beställde hela hennes serie för full produktion.

Steven Universe-serien är storyboard-driven; showens storyboard-artister var ansvariga för att skriva dialogen och skapa handlingen förutom att rita storyboards. Ett brett utbud av böcker, serier och videospel släpptes baserat på serien Steven Universe.

Steven Universe Säsong 6 Kritiker och utmärkelser

Steven Universe-serien har sin egen breda, världsomspännande fandom och har blivit kritikerrosad för sin design, musik, röstskådespeleri, karaktärisering,
framträdande hbtq-teman och science fantasy worldbuilding. Serien vann ett GLAAD Media Award för Outstanding Kids & Family Program 2019, Steven Universe var den första animerade serien som vann priset.

Under 2019 fick programmet också ett Peabody Award för barn- och ungdomsprogrammering.
Det känns verkligen tillfredsställande att veta att Steven Universe också var femnominerad Emmy Awards och fem Annie Awards.

Steven Universe Säsong 6 Bidrag för LBGTQ Community

När Steven Universe började streama på Cartoon Network den 4, 2013, kom det en tid då en grupp människor var missnöjda över skildringen av LBGTQ+ tecken
på TV och efterlyste en bättre och avslappnad representation. Grunden för serien hade lagts föregående år, med många av avsnitten gjorda, inklusive
de sista säsongerna är redan klara.

Rebecca Sugar var starkt influerad av spelet kallat, The Legend of Zelda: Ocarina of Time och One Piece-animen, innan serien skapades, Steven Universe.

Serien beskrev några tabubelagda teman som bisexualitet, samkönad attraktion, trauma, sorg, samtycke
och många andra komplicerade teman i över fem säsonger och en film som skräddarsytts för att tilltala queerungdomar.

Med anor från 2018 skapade Steven Universe rubriker med ett homosexuellt bröllop mellan två karaktärer: Ruby och Sapphire, och utmanade Cartoon Networks historia av att inte öppet avbilda samkönade äktenskap när Rebecca Sugar kämpade för att få någon HBTQ+-representation i tv-sändningen av programmet, med nätverket som slutligen accepterade hennes resonemang.

Det 23:e och 24:e avsnittet av den femte säsongen av Steven Universe, Reunited, som sändes den 6 juli, som hon och besättningen hade arbetat med i flera år, och prisades också som ett exempel på nätverkets uppriktiga skildring av sexualitet och könsidentitet i barns programmering, och positivt mottagen av HBTQ+-gemenskapen och ett hälsosamt gensvar från fandomen.

Det här avsnittet gjorde Steven Universe till det första barnprogrammet på amerikansk tv med ett lesbiskt bröllop och
det bröt ner antagandet att samkönad romantik är mer vuxen, med Rebeccas ord.

Skaparen av Gravity Falls , Alex Hirsch, trodde verkligen att på grund av det här avsnittet av Steven Universe innebar det att Sugar förde alla i barnprogrammering framåt när det gäller HBTQ+-representation medan Stevenson sa att avsnittet var djärvt och modigt, och fungerade som ett ögonblick som slog ner så många väggar för andra berättare.

Trots detta kritiserade Sugar den tillfälliga frånvaron av HBTQ+-representation, men berömde insatserna från olika shower för att öka HBTQIA-innehållet...i G-klassad underhållning.

För att veta om bidragen från Rebecca Sugar, se detta artikel .

Om Steven Universe Säsong 6, Aka Steven Universe Future

Steven Universe säsong 6

Steven Universe, efter ett uppehåll på nästan 10 månader, kom tillbaka med sin sjätte säsong, beskriven som en begränsad epilog efter Steven Universe säsong 6 The Movie, och den första teasertrailern har kommit med ett premiärdatum för de 20 nya avsnitten

Med tanke på titeln som Steven Universe Season 6 Future, gjorde Steven Universe Säsong 6 sin debut med fyra back-to-back-avsnitt den 7 december med ytterligare avsnitt som fortsätter på Cartoon Network.

Den animerade begränsade serien, Steven Universe Säsong 6 fokuserar på efterdyningarna av händelserna i Steven Universe, där människor och humanoida utomjordingar samexisterar i harmoni efter krigets slut mellan Crystal Gems (magiska utomjordingar) och Homeworld.

Enligt berättelsen måste Steven ta itu med sina dagliga utmaningar som fortfarande följde med hans nuvarande relativt fridfulla liv, och ifrågasätta hans nya livsmål utan hoten från diamanterna eller korrupta ädelstenar,

Serien, Steven Universe Future, har blivit kritikerrosad på samma sätt som dess tidigare säsonger, med designen, musiken, röstskådespeleriet, karaktäriseringen och framträdandet av HBT-teman som hyllats på liknande sätt;

Steven Universe Future har pekats ut för att ta itu med problem som vissa hade med den ursprungliga serien, för dess unika val att fokusera på efterdyningarna av huvudberättelsens klimax och för att stimulera mental hälsa genom sin behandling av upplevelsen som Steven hade med psykologiskt trauma .

Epilogserien, Steven Universe säsong 6, nominerades till 2020 Primetime Emmy Award för Short Form Animated Program.

Steven Universe säsong 6 Skådespelare

I den sjätte säsongen av Steven Universe, Steven Universe säsong 6, hade vi Zach Callison som Steven Universe/Monster Steven, Onion och Jingle Singer, Estelle Swaray som granat, Michaela Dietz som ametist och andra ädelstenar, Deedee Magno Hall som Pearl, Shell, Brandish och Aubergine Pearl, Shelby Rabara som Peridot.

Steven Universe Säsong 6 Vanliga frågor

Hur långt i framtiden ligger Steven Universe Future?

Serien utspelar sig efter händelserna i Steven Universe: The Movie, som i sig utspelar sig två år efter Steven Universe-seriens final Change Your Mind.

Steven Universe säsong 6

Källa – Filmskolan Avvisar

Kommer Steven Universe Future att fortsätta?

Rebecca sa följande Steven Universe Futures final i en intervju att det inte blir någon officiell fortsättning i utvecklingen av nästa säsong.

Steven Universe säsong 6