Steven Speilbergs svarta dotter: Jag blev 'misshandlad' som ett barn! Klicka här för att veta verkligheten bakom allt detta.

Mikaela Spielberg är berömd Steven Allan Spielbergs adopterade dotter. Den berömda filmregissörens adopterade dotter hävdar anklagelser om barnmisshandel mot henne under hennes barndom. Hon hävdar att det hände när hon var 14 år gammal.

Fortsätt läsa för att få veta mer-Vem är den här berömda filmregissören och vad gjorde han med hennes dotter?

Steven Allan Spielberg, en berömd amerikansk regissör, ​​producent och manusförfattare. Steven Spielberg anses vara en av pionjärerna i New Hollywood Era. Anses vara den mest populära och etablerade regissören och producenten i branschen.

Några av hans stora verk inkluderar:

  • Den förlorade världen: Jurassic Park
  • Indiana Jones och Kingdom of the Crystal Skull
  • Ta mig om du kan
  • Krok
  • BFG
  • 1941
  • Sugarland Express

Förutom dessa har han många andra utmärkta mästerverk i sitt namn.

Regissören Steven Spielbergs adopterade svarta dotter anklagade honom för känslomässig misshandel. Hans dotter Mikaela Spielberg har redan gjort nyheter många gånger tidigare.

Nu har hon varit aktuell av någon annan anledning. Just den här gången hävdar 24-åringen att hon för nästan ett decennium sedan led av känslomässiga övergrepp hemma.

Vad handlar allt detta om?

Mikaela har också hävdat att hennes familj alltid har konspirerat med media för att störa hennes porrkarriär.

I ett av inläggen på Instagram som MTO-nyheterna avslöjade. Mikaela har hävdat att media gör ett eller annat för att bråka med henne. Enligt hennes media har hon målmedvetet använt hennes gamla bilder, som porträtterar henne på ett mindre tilltalande sätt.

Hon har påpekat att när dessa bilder togs, blev hon känslomässigt misshandlad hemma. Det enda hon upprepar är att media vill använda hennes dåliga bilder för att visa ointresse för henne som sexsymbol.

Hennes påståenden antyder att hennes familj har uppmuntrat media att använda hennes gamla bilder. De har gjort detta för att spåra ur hennes porrkarriär.

Vad säger Mikaela om att hon är i porrbranschen?

Mikaela Spielberg sa att hennes föräldrar aldrig har skämts över att hon jobbar i porrbranschen. Hon tog just detta beslut för några månader sedan i en intervju.

Hon avslöjade detta med nyheten om att hon blev misshandlad och vårdad av monstren. Hon sa att hennes föräldrar hade varit mycket stöttande i hennes beslut att vara i filmbranschen för vuxna.