Steve-O Jackass 4 stunts: Att vara [förlamad] och hoppa in i urinpöl, deprimerad?

Johnny Knoxville, Steve-O, Bam Margera och deras vänner har återförenats för ännu en skrattretande film där de skadar sig själva i skrattets namn. Även om Johnnys stunts en gång var det mest kontroversiella kring de här killarna, kommer det att vara vad som har hänt bakom stängda dörrar som kan vända en del huvuden den här gången – eftersom Bam fortsätter att gnälla om sina tidigare motspelare medan Steve-o avslöjar en ny stunt han genomförde med hjälp av en medicinskt certifierad person som också är förlamad under midjan.

Steve-O, skådespelaren och komikern som spelade i Jackass 4 meddelade att den kommer att släppas den 17 oktober. Den nya filmen lovar att bli lika galen (om inte galnare) än alla deras tidigare filmer!

I den nyligen släppta trailern för Jackass 4 säger Steve-O att fans kan förvänta sig att se en film som utspelar sig i Hollywood med alla sina favoritstjärnor.Jag kanske faktiskt har övertalat en läkare att klä ut sig till en clown så att han kunde sätta en 4-tums nål i min ryggrad och injicera mig med en drog som skulle förlama mig från midjan och nedåt medan jag spurtade och innan allt möjligt hemskt. det hände mig inte, sa Steve-O. Precis när du tror att det inte kan bli mer konstigt, tillade han, gör jag mig redo att göra ett världsrekord med den högsta magfloppen som någonsin utförts i rent piss.

Det är därför jag har 190 liter piss på min gårdsplan hemma. Steve-O visade till och med de stora flaskorna med urin som fanns på hans gård och sa att det var flera personer som bidrog till insamlingen. Genom att se det, behöver några av hans bidragsgivare mer vatten i sina dieter. Kolla in klippet nedan och låt oss veta om det finns någon summa pengar som skulle få dig att hoppa i en pöl med någon annans urin.

  Föregående artikel Uncharted: Tom Holland & Mark Wahlberg Kommande släppdatum avslöjat!! Se den här. Nästa artikel Skådespelaren BEVERLY STÅDER stämd? TIKTOK STÄMDE FÖR TEXT-TILL-TAL-RÖST

  Fler artiklar

  Komi Can't Communicate Chapter 374 - Förväntat releasedatum, handling och allt annat här

  11 oktober 2022

  'Solo Leveling', allt redo att släppas 2023! Kolla in de senaste detaljerna här

  9 oktober 2022

  Raderat säsong 2? Här är vad vi vet hittills, kolla in för att veta mer

  9 oktober 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022