Stephen 'tWitch' Boss talar ut för första gången om anklagelser om toxicitet på inspelningen av Ellen!

Den långvariga DJ:n Stephen’ Twitch’ Boss för Elen Degeneres kommenterar de smutsiga miljöerna i showens uppsättning. efter en lång tid kommenterar han offentligt? Vad sa han? vad var publikens reaktioner? Fortsätt läsa för att veta allt.  • Den långa DJ:n, Stephen’ Twitch’ Boss, för Elektricitet urartar , öppnar äntligen upp offentligt.
  • Men hans kommentarer är gynnsamma för showens miljö.
  • Men senare i hans kommentarer lägger han också till att han inte kan öppna upp på grund av showens laglighet.
  • Han avslutar sitt tal och säger att han fortfarande har en kärlek till Degeneres.

Stephen Laurel Twitch Boss är en koreograf, underhållare, freestyle hip-hopper, skådespelare, tv-producent och tv-personlighet från Montgomery, Albama. Han var tvåa i den amerikanska dansshowen SOo You Think You Can Dance 2008. Sedan 2014 arbetar han som DJ för Ellen DeGeneres Show. Inte nog med detta är han också med i Ellens spel i spelet som en sidekick till DeGeneres. Så visst har han en perfekt relation med Ellen.

Han arbetar fortfarande för DeGeneres genom att stanna hemma. Arbetet sker helt i samordning. Det verkar som att Boss och DeGeneres är en perfekt allierad. Men det fanns ett smutsigt påstående som svävade över en DeGeneres, sedan några dagar men vi verkade inte höra något från DeGeneres favorithjälte Boss.

Men äntligen öppnar DeGeneres, den 11 augusti, upp om saken. Han säger att han fortfarande har en kärlek till DeGeneres och arbetar för dem hemifrån. Boss avslöjar också att han är väldigt exalterad över att gå tillbaka till uppsättningen igen och arbeta personligen vid samlingen. Han var dock för selektiv med sina ord. Han skulle inte ta upp något specifikt, eftersom showen har vissa juridiska förfaranden.

Senare tillägger han att han inte kan prata mycket juridiskt om showen, men han älskar fortfarande DeGeneres. Han är redo att arbeta med dem, och det är faktiskt spännande att arbeta.

Dessa kommentarer väcker faktiskt efter inlägget av en av DeGeneres före detta medarbetare Tony Okungbowa. Innan Boss uttrycker sig Okungbowae i ett av inläggen på sociala medier precis mitt emot vad Boss hävdar. Okungbowae är en person som brukade tjäna DeGeneres före Boss. Han säger i sitt uttalande att även om han är tacksam för de möjligheter han fick från företaget, så är han inte nöjd med showens giftiga miljö. senare tillägger han att jag står tillsammans med mina tidigare kollegor i deras strävan att skapa en hälsosammare och mer inkluderande arbetsplats i takt med att showen går framåt.

Nu är frågan fortfarande svävande förvirring att vem har rätt och är påståendet om Okungbowae är sant eller inte? Vi kan inte säga något klart om uppsättningens toxicitet. Men vi hoppas att den saken klarnar upp snart. så att vi igen kan njuta av DeGeneres och deras superhitshower. Vi skulle också älska att se vår DJ, Boss tillbaka på plattformen.

Men för det får vi vänta lite till!! tills dess håll kontakten håll utkik efter varje ny uppdatering !!

Kontrollera också -

Don Cheadles topp 10 bästa filmer enligt IMDb. Kommer du att se honom i action i kommande filmer?