Stardew Valley: Vill du få hela spelarens guide till alla Stardew-moddar där ute? Klicka här för att veta mer!

Alla spelare som vill göra ändringar i sitt 'Stardrew Valley'-spel behöver en mod. En grupp filer som kan lägga till NPC:er på kartan, förfalla staket, skapa hobbithem och många fler. Att använda en mod är en superlätt uppgift för alla spelare där ute. Installera mod loader för spelet, som är SMAPI. Spelare kan välja att avinstallera det när de vill. Efter installationen måste spelarna packa upp modsna och flytta dem till mods-mappen. Ser! Ganska enkelt eller hur?

Det är viktigt att installera mod loader, SMAPI för att ladda ner valfri mods. Klick här om du vill ha enkel åtkomst till den installerande SMAPI. Du kan också använda detta webbplats för installation av SMAPI. I den här artikeln kan du hitta alla mods du behöver, hur du installerar, använder och tar bort dem. Scrolla vidare för att veta mer!'Stardew Valley Mods': Webbplatser för att hitta mods

Följande är listan över webbplatser där du kan ladda ner moddarna du vill ha för ditt 'Stardew Valley'-spel.

  1. Nexus Mods- https://www.nexusmods.com/
  2. Mod Drop- https://www.moddrop.com/app/
  3. Chucklefish Mods- https://community.playstarbound.com/resources/categories/stardew-valley.22/
  4. Officiella forum- https://forums.stardewvalley.net/index.php
  5. Chucklefish Forum- https://community.playstarbound.com/forums/stardew-valley.72/

'Stardew Valley Mods': Hitta spelarens spelmapp och installera mods

Efter att ha installerat SMAPI för spelet är nästa steg för en spelare att hitta sin spelmapp. Följande är sätten du kan hitta 'Stardew Valley's .exe-fil som standard på de tillgängliga spelplattformarna.

  1. För Windows- C: GOG Games Stardrew Valley
  2. För Android- /storage/emulated/0/StardewValley/Mods
  3. Linux- ~ / GOGGames /StardrewValley / spel
  4. Mac- / Applications/ StardrewValley.app/ Contents / MacOS

Det fortsatta steget till denna process är att installera mods. För det måste spelaren packa upp mods-mappen som finns i spelmappen, och alltid se till att varje mod har en egen undermapp.

En sak som spelarna kommer att lägga märke till är en konfigurationsfil i några av deras mod-mappar, som visas när de använder modden för första gången i spelet, vilket hjälper spelarna att anpassa just den modden. Se till att spelet inte körs om du känner behov av att redigera modden i en textredigerare.

'Stardrew Valley Mods': Uppdatera och ta bort Mods

För att uppdatera modsna måste spelarna göra följande:

Ladda ner den nya versionen av moden - gå igenom sidan för tillgängliga instruktioner - packa upp den var som helst förutom mod-mappen - Öppna den gamla mappen och uppdateringens mapp - kopiera och klistra in den i undermappar.

Nästa steg är att ta bort mods om spelaren vill göra det, vilket är ganska enkelt. Allt som spelaren behöver göra är att ta bort mappen för den specifika moden för att avinstallera den, även om du letar efter några instruktioner för säkerhets skull.

Om du gillade min artikel, se till att kolla in den Umbrella Academy säsong 2.