Stardew Valley: På jakt efter mods för att forma en idealisk version av detta spel? Klicka för att veta mer!

En mod är en samling filer som gör ändringar i 'Stardew Valley'-upplevelsen på vissa sätt. Mods, i allmänhet, kan hjälpa spelare på många sätt genom att lägga till funktioner, byta hus och till och med spelets mekanik. 'Stardew Valley' är ett spel där spelare börjar med en gård och försöker få det att fungera. Om du är en spelare som bara håller på med jordbruk, kommer dessa mods att göra ditt arbete bättre och enklare.

'Stardew Valley' är ett sådant spel där expansionen av mekanik och verktyg gjordes av moddarna för att forma en mer felfri version av detta spel. Därför finns det ett par moddar som främst fokuserar på livskvaliteten i spelet. 'Stardew Valley'-modding-communityt har hjälpt spelare att få en bättre och bekvämare upplevelse av jordbruket i det här spelet. I den här artikeln hittar du några mods som hjälper dig att förbättra din jordbruksupplevelse.'Stardew Valley': Installera mods utan krångel med dessa metoder.

Alla mods som nämns här kan vara tillgängliga på Nexus mod-sida. Så spelare kan installera mods genom att använda Nexus Vortex Mod Manager. Allt spelare behöver göra är att klicka på länkarna för mods på sidan och ladda ner den. SMAPI är en annan lämplig metod för att använda mods för 'Stardew Valley.'

'Stardew Valley': Bästa tillgängliga mods

 • Stardew Valley utökas med Flash Shifter-Detta är en genomtänkt mod, som låter spelaren välja om de vill gå igenom de mörkare delarna av spelet, tillsammans med en enorm gård som är valfri.
  NPC kartplatser av Bouhm–Istället för att söka efter saker du vill ha kan spelare aktivera denna mod för att hålla koll på allt från hästar till NPC:er. Denna karta kan ha ändrats beroende på vad spelaren gillar.
  Simple Crop Lable av The Musketeer–Denna mod kommer inte att förvirra spelaren genom att tillhandahålla enkla etiketter för deras grödor.
  Billboards Anywhere av Alpha_Omegasis–Spelare behöver inte besöka staden för att ta reda på vad som händer där de är med hjälp av denna mod.
  Deep Woods av Max Vollmer–Om du är en spelare som går till fots, gör sedan din promenad lite mer äventyrlig med denna mod.

 • Lookup Anything av Pathoschild-Denna mod hjälper spelare att kolla upp alla bybor om vad de gillar och vad de har gjort. Även hur mycket du har pratat med bybor.
 • Tractor Mod av Pathoschild-Spelare kan skörda resurser, sopa bort skräp och till och med plantera gräsfrön med hjälp av denna mod.
 • Tillable Ground av Hawkfalcon-Denna mod låter spelare gräva vilken bricka som helst som de tycker är utmanande att söka i spelet.
 • Mega Storage av Amazingalek-Denna mod hjälper till med inventeringar i spelet som är svårhanterliga.
 • Datalager av Pathoschild-Vill du veta modet hos olika jordbruksredskap? Då är det här den korrekta modspelaren måste använda.
 • Automatisera av Pathoschild-Det här läget automatiserar produktionen i en spelares gård.

Om du gillade min artikel, se till att kolla in den Darkest Dungeon.