Stardew Valley: Mod för att bemästra spelet Stardew Valley! Klicka här för att veta alla de bästa modsna!

Vill du njuta av den bästa möjliga upplevelsen av Stardew Valley? Då bör du gå med Mods. Här är alla detaljer om 'mods' och sättet att ladda ner dem. Så fortsätt läsa för att få all information om bästa Stardew Valley-moddar.

Även om spelet Stardew Valley inte har officiellt stöd för steam workshop. men det finns tusentals mods tillgängliga för dig. du kan komma åt dessa mods via det officiella spelets nexus mod-sida eller från 'Stardew valley mod forum'. Dessa båda plattformarna ger dig de bästa modsna i spelet.Sedan 2016, lanseringen av spelet, uppdaterar dessa webbplatser kontinuerligt sina mods. så du måste hålla reda på uppdateringar och uppdatera dina moddar regelbundet.

Här är några av de bästa 'Stardew Valley Mods'.

Alis älvabyggnad –

Denna mod låter dig ändra älvans vistelseplats enligt dig. denna mod hjälper dig att förvandla det tråkiga slottet till en vacker stuga. allt ändras till rosa och vitt. även om du är en blomsterälskare, så gratulerar den här modden till dig, den låter dig ändra de stora gräsen till de vackra blommorna.

Klicka här för att få denna mod.

Högupplöst porträttmod –

Denna mod ger dig nöjet att känna spelet och vara mer realistisk föll under spelets gång. Denna mod låter dig ändra Gigis karaktär till ett färgstarkt porträtt. detta förvandlar mustaschmannen till en verifierad senpai. så ja! Säkert ! denna mod är fantastisk.

Klicka här för att få denna mod.

Coii’s hair set pack –

Denna mod är mycket användbar för att ge dig alternativ för den fantastiska frisyren. med denna mod på kan du välja olika frisyrer för coii. från långa hårflätor till korta spöklika hårstrån. du kan lägga frisyren till bonden som du vill.

Klicka här för att få denna mod.

Djurersättningsmod –

Denna mod låter dig byta djur med olika varianter. en är Elles kattersättning – Denna mod kan förvandla din bondkatt till allt från calico till sköldpaddsskal och allt däremellan. det finns andra moddar som hundbyte, nya hästar och många fler.

Klicka här för att få denna mod.

Säsongsbetonade viktorianska byggnader –

Denna mod är en av de visuella mods. det är mer en uppgradering till gårdarnas utseende och till dalar. denna mod ändrar dalens säsongsbetonade utseende vilket innebär att dessa viktorianska strukturer passar in i ordet året runt. Det är en välsignelse för dina ögon.

Klicka här för att få denna mod.

Hur man installerar 'Stardew Valley Mods -

De flesta mods i detta spel är en modifiering av XNB-filer. Så vad du behöver göra är att hitta motsvarande XNB-fil i Stardew Valley 'Content'-mappen - standardplatsen är C:SteamsteamappscommonStardew ValleyContent, och XNB du letar efter kan finnas i en undermapp i mappen 'Innehåll' och ersätt sedan originalfilen med modifieringen av XNB.

Kom också ihåg att ha en säkerhetskopia av originalfilen, om något skulle gå fel med den nya filen.

Så välj din mod noggrant och njut av ditt spel.

Håll under tiden uppkopplad för fler uppdateringar