Stardew Valley: Letar du efter mods att använda för detta idylliska landsbygdsspel? Klicka här för att veta mer!

Trots att det måste släppas för nästan fyra år sedan, fortsätter 'Stardew Valley' att vara ett av de favoritspel som finns på spelmarknaden. Spelet erbjuder oss ett lycksaligt landskap i länet att korsa och hundratals och tusentals olika grannar att bilda vänskap med, 'Stardew Valley' har tagit sig själv, många spelare. De kan inte stoppa sig själva från att återvända till Pelican Town alls.

'Stardew Valley'-universumet har blivit roligt främst på grund av ansträngningarna från dess modding-community. Communityn tar in nytt innehåll väldigt ofta och är under utveckling och uppdatering regelbundet. Om spelaren är ute efter att göra små förändringar i spelet eller till och med turnera genom det helt andra området, bör det finnas minst en mod som spelare kan hitta för att uppfylla sina önskemål.'Stardew Valley': Ha detta i åtanke när du installerar mods

Modinstallationsprocessen för 'Stardew Valley' är ganska enkel, men det finns ett par skillnader i vissa mods. Vanligtvis måste en spelare slutföra uppgiften att ersätta den korrekta XNB-filen i mappen som skapats för 'Stardew Valley.' Mitt förslag skulle dock vara att alltid leta efter eventuella ytterligare instruktioner från moddarna när du laddar ner mods för 'Stardew Valley'. .” Dessa instruktioner ger dig en tydlig uppfattning om vad du behöver göra för att installera filerna korrekt.

Det här är föremålen som spelarna behöver om de vill använda moddarna för 'Stardew Valley'.

 • SMAPI (Stardew Valley Modding API)
 • Content Patcher
 • Stardew Valley Mod Manager

' Stardew Valley': Alla bästa Stardew Valley-moddar

 • Sprint Sprint-För spelare som reser runt till fots i spelet är den här modden perfekt, med en ny annorlunda löpmekaniker och en helt egen uthållighetsbar, tillsammans med sina egna utmattningseffekter.
  Happy Fish Jump–Denna mod gör ingen skillnad förutom att introducera ett vackert estetiskt utseende till spelarens gård.
  NPC kartplatser–Spelare kan se den korrekta platsen för NPC:er med hjälp av denna mod, vilket hjälper till att göra kartan mycket bättre att se.
  CJB fuskmeny–Denna mod hjälper spelare att öka hastigheten, ändra vädret, frystid eller till och med få gratis pengar, tillsammans med många andra vackra hacks.
  CJB Item Spawner–Denna mod hjälper spelare att sprida om alla föremål de vill ha.
  Stardew Valley Expanded–Letar du efter nya karaktärer, platser, byar, NPC:er och mer? Då är detta den perfekta modden för dig!
 • Enkel beskärningsetikett- Denna mod hjälper spelare att veta exakt var och vad de har planterat.

Om du gillade min artikel, se till att kolla in den Realme 7 och 7 Pro-serien.