Stardew Valley De bästa modsna är äntligen släppta! Vilka mods kom till listan? Kolla in det

Stardew-fans förstår att efter lanseringen av detta Farming-spel 2016 saknar det fortfarande stöd för ångverkstaden. Det betyder att om du vill använda Mods måste du först ändra dess interna filer. Även om mods tillgängliga för spelet är många och vem som helst kan installera det enkelt. men innan dess måste alla överväga att göra uppbackningsarrangemang så att om nya förändringar dyker upp i framtiden kommer det inte att skapa några problem. Se dess video här:

Det finns 3 sätt som du kan använda mods på.

Första metoden

Den första metoden används för att moddarna gör små eller mindre ändringar i spelet.För att kunna tillämpa dessa Mods måste du göra ändringar i de interna filerna i Stardew Valley. Det kan göras genom att ersätta XNB-filen i innehållsmappen med modifierad XNB.

följ stegen nedan för att göra det funktionellt:

  1. Ladda ner XNB modifierad fil från internet. låt oss beteckna det som NEW.XNB
  2. Hitta sedan motsvarande fil i innehållsmappen Stardew valley. I allmänhet är platsen för densamma C:/Steam/Steamapps/Common/Stardew/Valley/Content
  3. Gå till en viss undermapp där du vill göra ändringar.
  4. Byt ut OLD.XNB med NEW.XNB

Andra metoden (Content Patcher Method)

Den andra metoden kräver inga manuella ändringar i de interna filerna. Du måste helt enkelt ladda ner innehållet patcher ett läge för SMPAI. Den tillämpar automatiskt spelbilder och andra tillgångar utan att behöva ändra något.

Tredje metoden

SMPAI: denna metod används för de lägen som medför betydande förändringar i spelet. Det är en mjukvara som underhålls av Stardew Valley Modding-communityt. Så fort du laddar ner SMPAI-mappen måste du bara lägga dina filer i den och allt är bra att gå.

Efter att ha vetat hur man laddar ner mods för spelet. Här föreslår jag några av de bästa mods som säkerligen kommer att ge dig en underbar upplevelse:

Rörelsehastighet

Eftersom Farming-spelet redan är fyllt med många uppgifter att göra. Alla vill spara sin tid och njuta av den till fullo. Detta kan vara möjligt genom Movement speed Mod. Enligt dess namn ger den dig en hastighetsförstärkare och snabbrörare som hjälper dig att röra dig snabbt genom hela kartan. Möjligheten att öka effektiviteten kommer också med denna mod. Nästa gång när du spelar spelet kommer din vattnings- och bearbetningshastighet säkerligen att öka.

Presentprovare

Om du har spelat spelet har du märkt att när du skänker något favorit till någon. Det ökar dina chanser till en bra relation. Men att föra register över detsamma är verkligen en svår uppgift. För att uppfylla det, överväg att använda presentprovningsläget. Ger det dig ett register med register över dina tidigare gåvor tillsammans med verktyg för att avgöra vad en person gillar? Och vilka föremål kommer att öka din vänskap med dem? Visst är det en intressant sak att prova en gång.

Sök efter vad som helst

Som namnet antyder används det för att samla information om något. Tryck bara på F1 för att välja en person och ett djur och det kommer att ge dig all information relaterad till samma i detalj. Anta att om du använder den på träd kommer den att visa dig alla detaljer som hur lång tid det tar att bära frukt. Vad blir dess försäljningspris, hur mycket är lönsamt att odla etc? Är det inte intressant?

NPC kartplats

En sak som de flesta ogillar med spelet är dess karta. Kartan är så stor att om du ska hitta vissa punkter kommer det att kosta dig några dyrbara timmar. För att lindra det problemet Map location mod används. Med hjälp av dess funktion kan du enkelt hitta en person som du vill leverera presenter och spara din tid.

Enemy Health Bars

För att överleva mot en fiende är det nödvändigt att hitta hur mycket energi han har så att du kan planera din nästa strategi därefter. Denna mod låter dig göra detsamma. Så nästa gång om du stöter på fiender, överväg att använda denna mod.

Farm Extended

Vissa människor klagar över att de vill ha utrymme bortom gränserna för att utföra flera aktiviteter som att öka jordbruket, bygga utrymme för gruvdrift och odla skog. Om du är en av dem är den här modden säkert det perfekta valet.

Förmåner för äkta liv

Äktenskapet är verkligen en viktig del av livet, men i det virtuella livet är det också viktigt. Denna nya mod kommer med funktioner som gör att du kan gifta dig med en karaktär. Men du måste välja klokt eftersom olika karaktärer betalar dig olika saker. Så vad är din nästa plan?

Säsongsbetonad japansk byggnad

Om du vill ge dina hus och byar en smak av japansk traditionell stil, prova denna mod. Förutom att ändra utseendet kommer den att dekorera dina hus med trätak och papperslampor som ger dig vibbar av rena japanska byar.