Star Wars Battlefront II, Tom Clancy's Rainbow Six Siege och Outward: klicka här för att veta mer!

Kämpa ut i ett land långt borta, delta i intensiv 5-mot-5-action eller ge dig ut på ett minnesvärt äventyr. Star Wars Battlefront II, Tom Clancy's Rainbow Six Siege och Outward är tillgängliga i helgen. Det är tillgängligt i Free Play Days för Xbox Live Gold- och Xbox Game Pass Ultimate-medlemmar. Det kommer att vara tillgängligt från torsdagen den 27 augusti klockan 12:01 till söndagen den 30 augusti klockan 23:59. Det kommer att bli ett längre besök för Tom Clancy’s Rainbow Six Siege fram till torsdagen den 3 september klockan 23:59.

Steg för att ladda ner spelet

Du kan upptäcka och introducera spelen på Xbox.com. Navigering kommer att skicka dig till Microsoft Store, där du bör vara markerad för att se alternativet att introducera med din Xbox Live Gold-registrering. För att ladda ner på support klickar du på gulddelens territorium på hempanelen på din Xbox One.Star Wars Battlefront II

Sedan dess rötter har Star Wars varit en redogörelse för inlösen från mörkret. Battlefront II är också ett överlägset Star Wars-spel. Det beror på dess första fall till den mörka sidan och efterföljande resa tillbaka till ljuset. Betygsatt 4 och en halv stjärnor av Metacritic, detta spel som kommer gratis är en gåva. Det har spelats brett och allmänt värderats av spelare och kritiker på samma sätt. På det här sättet är här din möjlighet till ett förstklassigt spelengagemang utan kostnad.

Rainbow Six Siege

Tom Clancy's Rainbow Six Siege är ett datorspel för internetfotografering skapat av Ubisoft. Spelet ser ut att lägga stor betoning på miljöförstöring och deltagande bland spelare. Varje spelare förväntar sig kontroll av en anfallare eller en försvarare i olika interaktivitetslägen. Till exempel att skydda en fånge, desarmera en bomb och andra sådana omständigheter. Det är gratis och det har en trogen och stor fläktföljare.

Utåt

Ett annat Microsoft-objekt Outward ger oss en tanke på livet i en postapokalyptisk värld. Du måste utstå extrema och svåra förhållanden i närheten med oemotståndliga sjukdomar och olika osäkra omständigheter. Detta spel är en absolut nödvändighet för dem som behöver möta en extrem och brutal värld.

Outward är ett låtsasdatorspel i öppen värld skapat av den kanadensiska studion Nine Dots och publicerat av Deep Silver. Spelet kan spelas i multiplayer både på webben och dessutom lokalt genom delad skärm. Spelet belyser uthållighet precis som tanken på att spelaren är en vardagsmedborgare istället för en legend och lyfter fram några synpunkter på uthållighetsspel.