Star Trek Discovery säsong 3 streamas nu med 3 avsnitt, Vad blir nästa historia?

Är du en nörd av science fiction och dramer? Här har vi det perfekta valet för dig. Star Trek: Discoveries är redo för ännu en säsong.

Läs för att veta om releasedatum, skådespelare och mer.

Star Trek: Discovery är en vetenskaplig show som utspelar sig på Discovery och följer besättningen på USS Discovery när de reser till framtiden. Skapat av Bryan Fuller och Alex Kurtzman har showen en enorm fanbas. Genrerna i detta amerikanska tv-program inkluderar science fiction, äventyr och drama.Serien hade premiär för första gången i september 2017. Serien blev populär i USA, varefter tillverkarna beslutade att den skulle förnyas med ytterligare en säsong. Säsong 2 släpptes efter 2 år 2019. Den andra delen fick en blandad respons från den amerikanska publiken varefter förlagen bestämde sig för att debutera på Netflix som är en streamingplattform online. Detta drag var framgångsrikt eftersom showen fick ett stort gensvar och erkännande från publiken över hela världen.

Efter att ha fått all kärlek och uppmärksamhet från publiken bestämde sig beslutsfattare för att komma med ytterligare en säsong, säsong 3. Tillkännagivandet gjordes angående detsamma efter att säsong 2 avslutades 2019. Enligt uppgift har hela inspelningsprocessen redan gjorts och showen är för närvarande i sin redigeringsprocess som kommer att ta lite tid.

Lanseringsdatum

Fansen väntade sig säsong 3 2020 men på grund av covid-19-krisen finns det en försening. Som tidigare informerats är inspelningsprocessen klar innan låsningen och nu är showen i redigeringsprocessen som inkluderar VFX, ljud, effekter, musik, etc.

Nyligen sa Anthony Rapp, som också är skådespelaren i showen, i sin livevideo på Instagram att redigeringen och de visuella effekterna av hans nästa är på gång. Det kommer dock att ta längre tid än vanligt på grund av lockdown. Redigeringsprocessen kräver tid och det är inte ett endagsjobb, så vi kan förvänta oss att den kommer upp på skärmen i slutet av 2020 eller under de första månaderna av 2021.

Kasta

De fantastiska skådespelarna kommer att återförenas igen för den tredje delen som inkluderar Sonequa Martin-Green som Michael Burnham, Doug Jones som Saru, Anthony Rapp som Paul Stamets, Mary Wiseman som Sylvia Tilly och Wilson Cruz som Hugh Culber och andra.
Introduktion av nya karaktärer kan inte uteslutas.

Trailer: Star Trek: Discovery

Trailern släpptes förra året och lyckades skapa hype. Fans är nu nyfikna på att se seriens nästa.

Komplott

Vi kan förvänta oss att säsong 3 fortsätter med den tidigare storyn. I säsong 2 bevittnade vi alla Upptäckt resa till framtiden och befria serien från existerande Stjärna Trek kontinuitet och tillåt dem att passera en ny tidsperiod för franchisen.

Inspelningen av den tredje säsongen ägde rum från juli 2019 till februari 2020, i Toronto, Kanada, och på plats på Island. Redigerings- och efterproduktionsarbetet kommer dock att göras i USA.

Kommer säsong 3 att finnas tillgänglig på NETFLIX?

Enligt källorna har onlinestreamingplattformen betalat 100% kostnaden till Star Trek: Discoveries for International distributionsrättigheter.

CBS- All Access App är exklusivt tillgänglig för personer som bor i USA. Därför är det inte möjligt för showen att nå publiken över hela världen. För att introducera det internationellt fixade CBS ett avtal med Netflix angående detsamma. Det betyder att människor från 188 andra länder också kan se den online på streamingplattformen.

Allt för nu läsare. Håll kontakten så håller vi dig uppdaterad. Tills dess stanna hemma och var säker.