Star Trek- Discovery säsong 3 återvänder med Michael Burnham aka Sonequa Martin Green! Klicka för att veta handling, roll, släppdatum och mer!

Star Trek: Discovery är en amerikansk science fiction-serie. Serien har sin fanbas över hela världen i miljoner. Det är under skapandet av Bryan Fuller och Alex Kurtzman och är främst för CBS. Första säsongen har premiär 2017. Den får lovord också från kritikerna. Den andra säsongen av serien har premiär från februari till april 2019, bestående av 13 avsnitt. dess andra säsong kom på Netflix. Den får också överväldigande respons från fans och kritiker. Berättelsen handlar om exceptionella vetenskapskvinnor och kretsar kring händelser under kriget och efter kriget. Efter framgångarna för båda säsongerna tillkännager stjärnan sin andra säsong som kommer supersnart.

Star Trek: Discovery: säsong 3 - släppdatum -

Efter den enorma hiten från båda säsongerna av serien Star Trek: Discovery är fansen nyfikna på att titta på nästa säsong. Detta faktum är inte dolt för programmakarna, och de har börjat skjuta för detsamma. Seriens första säsong hade premiär 2017. Ett år senare njöt vi av seriens andra serie. och nu starcast gillar deras officiella deklaration att de kommer att ge säsong 3 också. Men den verkliga frågan är när? Så heads up fans – hennes är en god nyhet. serie den andra säsongen kommer att släppas den 10 oktober 2020, d.v.s. torsdag. Så gör dig redo att binge-titta på showen och njut av den med popcorn.Star Trek: Discovery: säsong 3 – skådespelare –

Vi skulle älska att se våra stjärnor tillbaka på skärmen och filma för vår underhållning –

    Michael Burnham:Sonequa Martin-GreenGjort:Doug JonesSylvia Tilly:Mary WisemanDr Hugh Culber:Wilson CruzLöjtnant Joann Owosekun:Oladejo honungKeyla Detmer:Emily CouttsPaul Stamets:Anthony RappKejsar Georgiou:Michelle Yeoh

Vi kanske också ser några nya ansikten. Vi vill gärna välkomna dem av hela vårt hjärta.

Star Trek: Discovery: säsong 3 – handling –

När det gäller handlingen i historien, kan vi gissa några för trailers. Kontot kommer att följa upp ledningen från slutet av säsong 2. Men under den kommande säsongen kan vi upptäcka förändringar av karaktärer eller beteenden i naturen. Vi kan också bevittna några nya teman som länkar tillbaka till det som tidigare lämnades utan svar.

Så den kommande säsongen rymmer många stora och positiva mysterier. Låt oss inte vara en mer spoiler eftersom trailers redan avslöjar många saker. Så vänta till oktober och var redo för säsong 3 av Star Trek: Discovery.

Star Trek: Discovery: säsong 3 – storyline –

Låt mig sammanfatta historien som vill se alla säsonger av Star Trek: Discovery och letar efter temat för serien. Serien är ett science fiction-ord. Det kretsar kring vetenskapsspecialister på USS Upptäckt. De berättelsen följer upp i USS krig. Här förenas människor för att slåss med odds. Den första säsongen handlar om vetenskapsteorierna och att väcka saker med hjälp av vetenskap. som den andra säsongen följer upp, innehåller den information om händelserna efter kriget. D iscovery undersöker sju mystiska signaler och en märklig figur känd som den röda ängeln. Det är väldigt fantastisk science fiction.