Star Season 4: Musical Drama Series är verkligen INSTÄLLD? Utgivningsdatum [AVSENTAD] | Handling | Trailer | Cast | Story

Star Säsong 4: Star är en musikalisk dramaserie som spelades på Fox TV, med över 3 säsonger. Sedan den släpptes av den tredje säsongen som hände långt tidigare 2018, väntar fansen ivrigt på att Star Season 4 ska släppas snart. Seriens skapare är Lee Daniels och Tom Donaghy. Serien som utspelar sig i Atlanta följer tre musikartister som är mycket begåvade på sitt hantverk som glömmer sitt förflutna och försöker starta sin egen karriär igen.

Under säsongen lär de sig allt om musikbranschen, deras verksamhet, hur fans följer och hur svårt det är att bli berömmelse. Showen släpptes först i december 2016 och finns i samma musikaliska universum som Empire. Showen hade ett stort antal gästspel inklusive Noami Campbell, Gladys Knight, Lenny Kravitz, Tyrese Gibson och många andra.

Star Säsong 4Star Säsong 4: Star’s Cast

Exklusive de tre stjärnorna i showen - Brittany O'Grady, Jude Demorest och Ryan Destiny. I serien ingår Queen Latifah, Brandy Norwood, Amiyah Scott, Quincy Brown, Miss Lawrence, Luke James, Lance Gross, Matthew Noszka, Willam Levy och många andra.

Vad hände under tre Seasons of Star?

De två första säsongerna krönikor berättelserna om dessa tre mycket begåvade sångares livsresa från sättet de stiger till berömmelse genom musikbranschen, upptäcker dess hårda verklighet till att komma in i berömmelsen. De växer i svåra situationer för att uppfylla sina drömmar och ta sig ut i branschen. Den tredje säsongen hoppar fram till 3 månader efter deras avslutande säsong 2 där Star (Demorest) återvänder hem och ödet för Alex (Ryan Destiny) och Simone (Brittany O’Grady) avslöjar.

Star Säsong 4

Tyvärr gick den förra säsongen inte bra med publiken på programmet, vilket resulterade i ett betyg på 1,06 i FOX-tittarsiffran från tonåren med bara 3,54 tittare. Till och med, om man jämför den andra säsongen som också var dåligt framförd och tittarsiffran på programmet blev lägre med 19%.

Star Säsong 4: Releasedatum

Stjärna avbröts av Sky 1 i maj 2019 och vid den tidpunkten beslutades det att showen inte alls kommer att ha Star Season 4. Ni kommer alla att undra hur en sådan fantastisk show har ställts in av FOX Studio där showen hade så mycket potential att gå långt.

För att ytterligare bekräfta detta, stjärnan. Daniels tog det till sin Instagram och postade en video om inställningen av showen som sårade fansen av showen mycket djupt. I videon, som postades av honom på Instagram, sa han Okej, så jag fick dåliga nyheter, att (Star) inte händer. Jag gjorde mitt bästa. Du vet att vi har några otroliga människor. Jag menar att jag inte kan lista alla, jag kommer att säga det senare men showen händer inte. Han sa upprepade gånger att han gjorde det bästa och avslutade videon med att säga att Star kommer att bli ett av hans minnesvärda verk på hans sista.

Star Säsong 4

Star Säsong 4: Trailer

Det kommer inte att släppas någon trailer eller teaser för showen, eftersom showen redan ställdes in 2019. Men eftersom det finns många andra program som har ställts in av en TV och plockats upp på strömmande plattformar på grund av att fansen av programmet har efterfrågat sin final, men så långt stjärnorna i programmet och skådespelarna är helt tysta om showen efter att ha fått nyheten om avbokning.

Det är uppenbart att showen ännu inte plockas upp av någon streamingplattform. Så med det har det inte släppts någon teaser eller trailer ännu för Star Season 4.

Star Säsong 4: Betyg

Eftersom den sista säsongen av Star inte gick bra med publiken i showen och med den andra säsongen av showen som också var dåligt framförd. IMDB-betyget för programmet inklusive alla tre säsonger är 6,7 av 10 och TV.com betygsätter programmet som kontrast mycket högre än IMDB-betyget – 7,3 av 10.

Star Säsong 4

Star Säsong 4: Varför ställdes showen in?

Det var ett svårt val för Fox Entertainments VD att behålla oavsett om programmet Empire eller Star. Efter en del diskussion mellan dem prioriterades showen Stars avbokning eftersom Empire var inne på sin sjätte säsong som är den sista säsongen av showen så de avbröt Star för att fullborda Empire.

Skaparna av showen avslöjade uppenbarligen i flera intervjuer att det var ett svårt val att avbryta showen men de hade inget annat val än att skicka iväg finalsäsongen av Empire på ett bra sätt till fansen. Som båda serierna följde i samma genre av musikaliskt drama.

Utöver detta tillade skaparna av showen också att det var svårt för dem att ens snabba upp tiden för showen Empire till 21.00 eftersom showen Star var väldigt högljudd av fansen och det var deras främsta tittarsiffra. Så för dem att avbryta själva showen var det väldigt utmanande som de sa i många intervjuer.

Ärligt talat, avbrytandet av showen förväntades inte ens av vissa fans eftersom det fanns många andra musikdramer som plockades upp av FOX Entertainment precis som Star.

Petition för Star säsong 4

Sedan inställningen av Lee Daniels show Star har varit ett tillkännagivande har det funnits en petition på internet för att förnya showen för sin fjärde säsong av miljontals supportrar och tittare av showen. Det enda syftet med petitionen är att samla alla älskare av showen och kämpa för ett förnyelsemeddelande från den största streamingplattformen Netflix. Uppropet startas av SJ till Fox Broadcasting Company och fram till nu har 7 184 personer skrivit på uppropet.

Låt oss hoppas att petitionen får många tecken från fansen och låt FOX Entertainment lägga märke till antalet fans som ivrigt väntar på att dess fjärde säsong ska släppas.

Skriv under namninsamlingen härifrån: https://www.change.org/p/fox-broacasting-company-get-lee-daniels-star-renewed-for-season-4

Glöm inte heller att läsa: Tyler1 gf: VEM ÄR HON? Fusk? EXKLUSIV INFORMATION!!! Personligt liv | Förhållande | Spelarliv. (themarketactivity.com)

För att läsa mer, kolla in:https://themarketactivity.com/