Star Plus-showen Saath Nibhana Saathiya framstår som verkligt nyhetsvärd för sin kommande säsong 2.

Showen var välkänd nu är det rätt tidpunkt. Handlingen i arrangemanget snurrar kring familjen Modi, som är rika och bor i ett hus. Showen visar sedan två kusiner Gopi och Rashi som blir kopplade till Ahem och Jigar Modi. De två unga damerna upplever många spännande kurvor på vägen i showen. Som är packad med många tidshopp. Huvudfunktionerna i showen var Giaa Manek som Gopi Ahem Modi. Rucha Hasabnis som Rashi Modi, Rupal Patel som Kokila Modi och Vishal Singh som Jigar Modi.

Återhämtning i det vanliga samhället

Showen har plötsligt gjort ett uppsving i det vanliga samhället på grund av bilderna som gjorts på den via webbaserad media. En annan förklaring som har krediterat showens allestädes närvarande är den nya Rasode Main Kaun Tha-raplåten av Yashraj Mukhate. Yashraj gjorde rolig och lätt låt med hjälp av utbytena i en otroligt genuin scen i sekvensen.EXKLUSIVT: Saath Nibhana Saathiya 2 har en pre-Diwali-lansering? Här

Kanalen har dessutom levererat ytterligare en reklamvideo för programmets säsong 2. Berättaren presenterar en annan karaktär i programmet som heter Gehna. Cruel Nagar och Sneha Jain kommer att spela huvudrollerna i säsong 2.

Enligt källorna kommer Saath Nibhana Saathiya 2 att vara helt unik i förhållande till primärsäsongen. I säsong 2 kommer massorna att se romantiska berättelser och massor av familjedramatisering.

Utgivningsdatum

Föreställningen ska levereras i år i oktober. Det kommer att ersätta showen Yeh Rishtey Hain Pyaar Ke på Star Plus. Enligt Devoleena Bhattacharjees tillkännagivande. Den här gången kommer Gopi att göra en betydande förändring i sin monetära stat. Det blir ännu en utflykt i det stora hela.

Underhållaren Rupal Patel kommer att återvända som Kokila Modi i den andra perioden av Saath Nibhana Saathiya, som på senare tid återerövrade prevalensen efter en video (Rasode Mein Kaun Tha) inklusive dess karaktärer som cirkulerade på nätet.

Tecken

Rupal spelar Kokila Modi i programmet. Hon avslöjade för Mumbai Mirror att det inte kan finnas SNS 2 utan dess Koki. Underhållaren hade nyligen sagt att hon inte drogs närmare av skaparna för den nya säsongen. Hon hade nyligen sagt: 'Jag har verkligen fått nys om det, men jag vet inte om motsvarande. Just nu är jag optimistisk om jag antar rollen som Meenakshi Rajvansh på Yeh Rishtey Hai Pyaar Ke på Star Plus. Men min tillgivenhet och begåvningar är hos Rashmi frun.

Saath Nibhana Saathiya Säsong 2 lanseras i oktober | Underhållningsnyheter, Indian Express

Modi familj

Saath Nibhaana Saathiya-tillverkaren Rashmi Sharma avslöjade nyligen för Mumbai Mirror vid ett möte att den nya säsongen skulle vara bristfällig utan Modi-familjen. Så Kokilaben och Gopi Bahu (spelade av Devoleena Bhattacharjee vid den tidpunkt då programmet gick ur luften) skulle återvända.

Jag kunde inte vila den natt jag drogs närmare för SNS 2 när jag lutar mig mot att göra varje show i tur och ordning, sa Rupal. Ändå har kanalen, Rajan sir och Rashmi frun garanterat mig att vi kommer att förstå ett tillvägagångssätt för att garantera att allt fortsätter enkelt.

Modi-familjen blir glad! Saath Nibhana Saathiya 11 juni 2016 Skriftliga uppdateringar av avsnittet

Hon sa att hon först visades den virala videon av sin syster och har sedan dess sett den vid olika tillfällen. Tills jag såg Yashrajjis ansikte var jag chockad i ljuset av att jag var säker på att jag inte hade sagt utbytet på det sättet. Men oundvikligen var jag nöjd och glad, liksom min familj. Jag kände också att om en tonåring hade kollat ​​in mitt arbete och gjort det välkänt ännu en gång, så behövde jag hälsa honom faktiskt, sa hon.

Brutal Nagar och Sneha Jain är bra att gå för att ta på sig huvudjobben. Devoleena Bhattacharjee kommer att upprepa sin funktion som Gopi Bahu för den andra perioden av mainstream-showen, som senast sändes 2017.