Stafford twist of fate: Rush med nära Causeway Bridge riskerar många liv. Klicka här för att förstå huvudpunkterna, straffen och helheten!

På lördag, 25thJuli 2020 inträffade en betydande vändning av ödet på Direction 72 i Stafford. Denna ödesvridning nära Causeway Bridge har stängt besökare från alla håll.

https://youtu.be/2GuqKvyEtZ4

Med denna ödesvridning har flera andra människor skadats. Å andra sidan, ett vittne kunnigt {att en} Medevac-arbetsstyrka hade kommit för att rädda. I linje med resurserna tog arbetsstyrkan de drabbade till det infödda sanatoriet inom synhåll.Direction 72 twist of fate: Vad hände på plats?

I linje med polisen, Hunter L. Dyervar en gång på väg västerut när han kraschade rakt in i en Lexus som kördes genom OlgaAsusky.Efter det kraschade Dyer in i Keith Kiernans bil. Polisen upptäckte att Dyers bil åkte i terräng och gick till fotgängaren. Som tur var fanns det ingen en gång.

Riktning 72 skador: Straff?

Efter händelsen, klockan 18.30. New Jersey Division of Transportation gjorde allmänheten akut medveten om effekterna. De twittrade att rätt körfält ska stängas.

Efter ett par minuter har alla sidor av körfältet stängts av på grund av utredning. Eftersom ödets vändning inträffade på den här typen av plats, har varje östgående och västgående körfält i riktning 72 stängts kort.

Stängningen av körfälten har gjort de flesta människor spända när de hamnar efter schemat för hans eller hennes målningar. I linje med utbudet ska körfälten stängas av tills utredningen är klar. Detta har slutat i besöksstopp och förseningar.

Direction 72 twist of fate: Vad säger poliserna?

Stafford-polisen kom till platsen klockan 15.47. I linje med dem var ödets twist en gång resultatet av över den högsta hastigheten med.

Efter ett tag gick Kiernan till Jersey Shore Trauma Middle för att bota, och nyligen mår han bra.

Dyer skickades en gång till Southern Ocean Scientific Middle för något botemedel men han har lanserats nu. Ödets olycka är under utredning genom patrullman Justin Pascale från besöksskyddsavdelningen. Varje vittne eller någon person som är medveten om resten med avseende på tillståndet ombeds att namnge tjänstemännen.