Stafford tillfällighet: Rush använder nära Causeway Bridge möjlighet många liv. Klicka här för att förstå huvudpunkterna, straffarna och helheten!

På lördag, 25thJuli 2020 inträffade en stor slump på Path 72 i Stafford. Denna aveny tillfällighet nära Causeway Bridge har stängt webbplatsbesökarna från båda sidor.

https://youtu.be/2GuqKvyEtZ4

Med detta sammanträffande hade flera andra personer skadats. Alternativt, ett vittne kunnigt {att en} Medevac-arbetsstyrka hade kommit för att rädda. I enlighet med resurserna tog arbetsstyrkan de drabbade till den infödda inom räckhåll vårdcentral.Väg 72 sammanträffande: Vad hände på plats?

I linje med polisen, Hunter L. Dyervar en gång på väg västerut när han kraschade rakt in i en Lexus som kördes genom OlgaAsusky.Efter det kraschade Dyer in i Keith Kiernans bil. Polisen upptäckte att Dyers bil åkte i terräng och gick till fotgängaren. Som tur var fanns det en gång ingen person.

Skador på väg 72: Straff?

Efter händelsen, klockan 18.30. New Jersey Division of Transportation gjorde allmänheten mycket medveten om resultaten. De twittrade att det bästa körfältet förmodligen kommer att stängas.

Efter ett par minuter hade vardera sidan av körfältet stängts av på grund av undersökning. Eftersom sammanträffandet inträffade på vilken plats som helst, hade varje östgående och västgående körfält på väg 72 snabbt stängts.

Stängningen av körfälten har gjort de flesta spända eftersom de inte kommer i tid för hans eller hennes målningar. I enlighet med utbudet kommer körfälten troligen att stängas av tills utredningen är klar. Detta har lett till trafikstopp och förseningar.

Väg 72 tillfällighet: Vad säger poliserna?

Stafford-polisen kom till platsen klockan 15.47. I linje med dem var slumpen en gång resultatet av överdrivet tempo att använda.

Efter ett tag gick Kiernan till Jersey Shore Trauma Middle för att bota, och på sistone mår han bra.

Dyer skickades en gång till Southern Ocean Scientific Middle för något botemedel men han har lanserats nu. Kraschens sammanträffande är under utredning av patrullman Justin Pascale på besöksskyddsavdelningen. Varje vittne eller någon som har kännedom om resten av sakernas tillstånd ombeds att namnge tjänstemännen.