SSS: Class Suicide Hunter Kapitel 81-Utgivningsdatum, sammanfattning och många fler!

INTRODUKTION

Hela internet snokar runt från en sida till en annan och letar efter lösningar. Så var är kapitel 81 i SSS-klass Suicide Hunter? Varför har kapitlet inte publicerats ännu? När görsäsong3 börja? Du behöver inte oroa dig eftersom vi har dig täckt. Skaparna såg till att en extra utflykt gavs för att klargöra saker och ting efter släppet av det 80:e kapitlet. De tredje säsongen har så godkänts av producenterna. Utan vidare, här är allt du behöver veta om det.

Den efterföljande handlingen kommer att börja med Gong-träning JA:s båge med bibliotekarien. Men i nuläget är det oklart vad detta är för nyttpojkevill eller lutar sig mot. Vi kommer inte att kunna förstå vad han vill ha Gong-ja till förrän berättelsen utvecklas!

UPPDATERINGAR FÖR SÄSONG 3

Formgivarna såg att det rådde osäkerhet kring internet efter det 80:e kapitlet. Den 80,5:e utflykten offentliggjordes därför för att svara på alla frågor. Kapitlet gjorde det klart att uppföljarens sista del, kapitel 80, kommer att publiceras. SSS-klassenKapitlet självmordsjägare81 kommer att markera början av berättelsens båge efter detta. Vad författaren har i beredskap förSäsong 3 kommer att bli spännande att se. Bibliotekarien kommer naturligtvis att fungera som berättelsens primära vändpunkt.FÖREGÅENDE KAPITEL SAMMANFATTNING

Fansen såg senast Gong-ja och den nya pojken som lovar att lära honom mer om sina färdigheter i SSS-Class Suicide Hunter Chapter 80. Sedan ett litet barn försökte söva Gong-ja när han kom in på biblioteket i den förra utflykten , var det uppenbart att så var fallet. Dessutom informerade han honom om vissa lukter som kunde påverka människor på olika sätt. Sedan, om han inte ville sövas, sa han till Gong-ja att göra sitt hår.

Boxaren reagerade inledningsvis ilsket på förslaget. Men på grund av sin grundliga analys kunde han inte lämna biblioteket på egen hand. Så han följde instruktionerna. Han undrade var de andra jägarna var när han gjorde detta. Pojken svarade med att påstå att han hade sövt alla. Pojken bjöd in Gongja för att förstå teknikerna och insider upptäckternas hemligheter när kapitlet kom till slutet.

UTGIVNINGSDATUM

Den slutliga utgåvan avandra säsongenberäknas ta lite tid. Tittarna kan dock komma ikapp med ytterligare nyheter under den första eller andra veckan i september. Det finns inget information ang det exakta releasedatumet när detta skrivs. Så fort det kommer ytterligare en uppdatering om detta kommer vi att se till att uppdatera detta avsnitt.