Spotify spelar inte låtar?? Steg för att lösa problemet | Senaste | 2021 | HACKA!!! Musikälskare!!!

Spotify spelar inte låtar: Spelar din Spotify inte låtar från ingenstans ?? Det är frustrerande om det händer. Hur löser man detta problem?? Om du har det här problemet just nu har du kommit rätt. Vi kommer att ge dig en lösning på problemet. Läs vidare för att hitta ditt svar.

Spotify är en av de vanligaste och mest använda plattformarna för musikstreaming online, och användare kan lyssna på låtar när som helst och från vilken plats som helst. Flera påståenden har dock dykt upp, vilket tyder på att Spotify inte spelar låtar på någon PC eller handhållna enheter av en oförklarlig orsak. Lyckligtvis några enklalösningar på problemet med Spotify som inte spelar låtarbeskrivs i detalj nedan.

Flera inlägg på Spotify-communityt hävdar att när användare eller prenumeranter trycker på knappen på en låt så spelas den inte alls. Det kritiska problemet nu är att Spotify-mjukvaran (desktop eller mobil eller mac) inte visar något felmeddelande eller specifik orsak. Som ett resultat har användarna ingen aning om vad som orsakar detta problem.Någon av de berörda användarna tror att det finns problem med Spotifys servrar eller att programvaran har kraschat. Vi har dock nämnt flera andra möjliga lösningar nedan som borde fungera i de flesta situationer. Utan vidare, låt oss gå vidare till steg-för-steg-guiden nedan.

Spotify spelar inte låtar

Hur löser jag att Spotify inte spelar låtar?

För att vara mer exakt, se till att förloppsindikatorn för musik som spelas är igång, att ljudvolymen är påslagen, att din Spotify stationära/mobilapp är uppdaterad, du försöker starta om din dator och kontrollera din internetanslutning. Efter det, se till att du inte har några andra problem.

Starta om Spotify-applikationen:

Om du använder Spotifys webbplattform eller smartphone-app, se till att starta om den om Spotify inte spelar låtar. Att helt enkelt starta om programvaran skulle rensa den tillfälliga nätverksbuggen eller cachefilerna, och det kommer att vara tillbaka på rätt spår i de flesta fall.

Så du måste stänga Spotify-appen och sedan starta om den och se hur detta fungerar. Om så inte är fallet, fortsätt till nästa lösning som nämns nedan id =f din Spotify inte spelar låtar.

Starta om enheten:

Precis som med Spotify-programmet rekommenderas det också starkt att återställa systemet (dator/mobil). Om du startar om smarttelefonen återställs systemet och hjälper dig att lösa om Spotify inte spelar låtar på grund av en bugg eller ett problem med nätverksåtkomst. Att helt enkelt ge det ett försök samtidigt som det är ett av de mest traditionella tricken spelar en viktig roll.

Kontrollera din nätverksanslutning:

Om din Spotify inte spelar låtar Det finns sannolikt ett problem med din internettjänst som orsakar problem när du lyssnar på strömmande låtar online. Och se till att testa datorns trådbundna (ethernet) internetanslutning. Annars, om du använder Wi-Fi, överväg att starta om routern för att rensa eventuella mindre buggar.

Kontrollera om det finns tillräckligt med utrymme:

Om du är en premium Spotify-användare och upptäcker att din Spotify-app inte spelar musik, se till att söka efter det begränsade lagringsutrymmet på din dator och handhållna enhet. Du har förmodligen laddat ner ett stort antal spår för att lyssna på dem offline, och du har inte tillräckligt med utrymme för att köra appen smidigt just nu.

Som ett resultat kan du ta bort de lokala filerna från Spotify, som tar upp det mesta av lagringsutrymmet på ditt system. Här är proceduren:

 • Starta Spotify-appen och logga in på ditt konto
 • Gå nu till inställningar meny.
 • Här hittar du Lokala filer sektion. Avmarkera bara Visa lokala filer .
 • Efter det avslutar du din app och startar om ditt system.
 • Kör Spotify igen för att se om ditt problem finns.

Om du vill ladda ner låtar och spela dem offline, se till att du har tillräckligt med utrymme på enheten.

Synkronisera om Spotify:

Det säger sig självt att om du är en betalprenumerant på Spotify och väljer att ladda ner dina favoritlåtar och lyssna på dem offline, måste du först ansluta till internet och börja använda det. För att använda de molnbaserade streamingtjänsterna online måste du ansluta till internet och synkronisera om programvaran eller tjänsten. Om du inte har länkat till internet på en månad kan dina nedladdade låtar inte spela offline-läge på grund av status som inte är synkroniserad.

Spotify spelar inte låtar

Inaktivera Crossfade-funktionen:

Crossfading är en användbar funktion som möjliggör sömlösa övergångar mellan låtar utan luckor i uppspelningstiden. Det är dock möjligt att det inte alltid skulle fungera som avsett, vilket orsakar reprisproblem för vissa oturliga användare. Om Spotify-appen har en crossfading replay-funktion, försök att stänga av den och se om det löser problemet. Så här inaktiverar du det:

 • Starta Spotify-appen och logga in på ditt konto.
 • Gå till inställningar menyn och välj därifrån Visa avancerade inställningar .
 • Klicka på Uppspelning , och därifrån, avmarkera Crossfade alternativ.
 • Även du kan ändra timingen till 5 till 0 sekunder utan att inaktivera den här funktionen.
 • Starta nu om appen och försök spela dina låtar.

Spotify spelar inte låtar

Ändra musikströmningskvalitet:

Att ändra musiklyssningskvaliteten för onlineljudstreamingtjänster är ett av de mest populära och praktiska sätten att snabbt lösa olika uppspelningsrelaterade problem. Det är också troligt att det mycket höga innehållet utlöser uppspelningsproblem på grund av den långsamma internetanslutningen. Här är sättet att göra det:

 • Starta Spotify-appen och logga in på ditt konto.
 • Gå till inställningar menyn och välj därifrån Musikkvalitet .
 • Ändra ljudkvaliteten till standard eller automatisk .
 • Premium-användare kommer att få Väldigt högt kvalitet som ett alternativ. Men för det behöver du en stabil internetanslutning.

Installera om Spotify:

Att installera om programvaran, programmet eller spelet kommer å andra sidan fortfarande vara praktiskt för ett betydande antal användare. Så, skadad applikationsdata kommer att utlösa en mängd olika problem med applansering, effektivitet, nätverksåtkomst och så vidare, vilket är alltför utbrett nuförtiden . Om du har problem är det fortfarande en bra idé att installera om programmet.

Så om du använder Spotify Desktop eller Mobile app, avinstallera den och starta om din dator. Efter det, gå till Officiell nedladdningssida för Spotify och ladda ner den nya uppdaterade versionen för din plattform. Efter det måste du installera det.

Kontakta supporten:

Om ingen lösning fungerar, så finns det det enda alternativet för dig kontakta supporten . Försök att kontakta Spotifys support för mer hjälp. Du kan skicka ett meddelande direkt till den officiella Twitter-sidan eller maila dem om ditt problem.

Fick du tillräckligt med information om att Spotify inte spelade låtar? Har jag missat något om att Spotify inte spelar låtar? Tycker du att vår artikel om att Spotify inte spelar låtar är användbar? Vill du ha fler artiklar som att Spotify inte spelar låtar? Kommentera nedan:

Vanliga frågor:

 • Kan du ladda ner musik i mp3-format via Spotify?

Svar: Nej, eftersom det inte kommer att finnas något sätt att förhindra missbruk är detta inte troligt. Båda Spotify-datafilerna är krypterade och måste avkodas med Spotify-appen.

 • Har Spotify stöd för Chromecast?

Svar: Ja, verkligen! Spotify fungerar på både Connect- och Chromecast-enheter.

 • Kan du dela Premium Spotify-konton?

Svar: Spotify är inte byggt för att göra det enkelt för människor att dela konton. Eftersom endast en enhet kan spela musik samtidigt, kan bara en person lyssna på musik samtidigt.