Spöke av liten flicka fångad i LAS Cruces kyrkogård! Läs för att veta detaljerna.

Efter att ha sett det här fotot kanske du kan ändra dig om du inte tror på andar eller spöken. 2018 dog en 2-årig flicka Faviola Rodriguez för att hon blev hårt misshandlad av sin mammas pojkvän. Enligt källorna sa Saundra att hon visade henne videorna och bilderna på hennes lilla flicka som förekom i videorna och bilderna.

Ta en titt på videon kanske du tror på spöken från och med nu.Vad är hela historien?

Enligt källorna dog hon för att hennes mammas pojkvän misshandlade henne och misshandlade henne hela tiden. En dag blev hon svårt misshandlad av honom och efter det arresteras han anklagad för barnmisshandel, trakasserier och mord. Och nu finns det bilder och nyheter om att flickan har dykt upp i CCTV-filmerna som spelas här och där.

I Las Cruces har en kamera fixerad på närliggande gravar på grund av några av anledningarna. Hela materialet har spelats in i den nyligen. En liten flicka sågs på bilderna som har tagits av kyrkogårdspersonal. Kanske var det ett spöke av flickan som letade för himlens skull.

Skrämmande bilder! Är det ett riktigt spöke eller något annat?

Filmen har en flicka närvarande på kyrkogården, de kände igen henne och visade den videon eller bilderna för Faviolas mamma. hon råkade besöka kyrkogården vid den tidpunkt då de kunde visa henne bilderna på den lilla flickan som har fångats av kameran.

Enligt källorna sa hennes mamma att när hon visade mig bilderna började jag gråta. Hon sa till mig att hon blir känslosam när hon drar i sin telefon och sa att jag ska visa dig något riktigt vackert. När jag såg bilderna på min tjej kunde jag inte göra något utan bara grät.

Tror du på spöken? Skriv i kommentarsfältet och håll utkik med oss.