Spoiler varning! Cobra Kai säsong 1 och 2 på Netflix innan säsong 3 släpps? Kolla trailern.

Är du ett inbitt fan av karatebaserade filmer? Har du sett KARATE KID otaliga gånger och är fortfarande inte över det?
Då har vi en god nyhet till er alla.

Den berömda YouTube-serien, en rekordbrytare för sin tid, är redo att debutera på världens största streamingplattform Netflix. Cobra Kai som släpptes på YouTube 2018. Streamingplattformen tar med de två första säsongerna av populära tidigare YouTube-serier på sin plattform.kobra kai är skriven och verkställande producerad av Josh Heald, Jon Hurwitz och Hayden Schlossberg genom deras produktionshus motviktsunderhållning. Serien debuterade på YouTube den 18 maj och blev den mest framgångsrika showen någonsin på plattformen och fortsatte att slå alla rekord. Den första säsongen betraktades också som 2018 års bästa drama av Rotten tomatoes, och fick 100 % färska betyg för sina säsonger först. Serien fick också ett IMDb-betyg på 8,8 av 10. Serien fick också världsomspännande erkännande och priser, inklusive Emmy-nomineringar.

Streaming av säsong 1 och säsong 2 anses vara en strategi inför släppningen av säsong 3 på Netflix. De första tjugoåtta avsnitten av karate kid fortsättning är inställda på streamingplattformen från den 28 augusti. Enligt källor har YouTube beslutat att inte fortsätta med säsong 3, och Netflix har fått de officiella rättigheterna för detsamma. YouTube bestämde sig till slut för att avstå från original manus på sin plattform och gynnade programmering utan manus, vilket ledde till övergången till streamingplattformen.

Det tillkännagavs officiellt på Se vad som är nästa officiella Twitter-handtag för Netflix att säsong 1 och 2 kommer till Netflix den 28 augusti.

Kort: Säsong 1 och 2

Innan säsong 3 når den digitala plattformen ger vi dig en grundläggande handling av de två säsongerna.

Cobra Kai utspelar sig på den ursprungliga karate kid-filmen, som släpptes för decennier sedan. I serien spelar William Zabka Johnny Lawrence, en före detta översittare. Eftersom Johnny nu är i medelåldern och inte har mycket att visa, bestämmer han sig för att öppna Cobra Kai igen för att få sitt liv på rätt spår igen. Han erkänner några missanpassade ungdomar i sin grupp för att träna dem. Ralph Maccio gör comeback som Johnnys ärkerival Daniel La Russo som nu är en rik och välmående affärsman och tydligen handlar med bilar. Ralphs återkomst kommer att ge upphov till den gamla fejden mellan honom och Johnny.

Releasedatum: Säsong 3

Enligt källor slutfördes inspelningsprocessen av säsong 3 i november 2019. Det antas att serien för närvarande är i sitt produktionsarbete och kommer upp på den digitala skärmen i slutet av 2020 eller under de första månaderna av 2021. Publiken kan njut av att se den på Netflix.

Trailer: Säsong 3

Det har ännu inte släppts någon officiell trailer. Tillverkare har bara tillkännagivit förnyelsenyheterna och har varit hårt omtyckta sedan dess. Däremot hittar du den tidigare trailern här.

Komplott

Inget mycket att avslöja om handlingen. Det kommer dock att bli intressant att se hur Johnny kommer att hantera sin Cobra Kai efter händelserna i 1984 års All Valley Karate Tournament eftersom han äntligen är tillbaka efter 34 år. Kommer den gamla fejden mellan de två att fortsätta?

Det är en inpackning för nu! Håll kontakten så ger vi dig det senaste av allt här. Tills dess, stanna hemma och var säker.