Splatoon 3: Releasedatum, gameplay och allt du behöver veta! Det här spelet kommer att bli bättre än tidigare!!

Är du förälskad i färger och gillar ett skjutbaserat spel med en handlingslinje? Gör dig redo att skjuta och plaska med färger som de berömda Splatoon serien är redo att slå ut på spelmarknaden med sin tredje del.

Fortsätt att veta om releasedatum, spel och mer!Splatoon är ett skjutbaserat spel som utvecklades och publicerades av Nintendo år 2015. Spelet blev ett känt namn strax efter lanseringen. Tack vare dess koncept och unika egenskaper skiljer det sig totalt från de andra spelen på marknaden. Det spelas av spelare i olika åldersgrupper över hela världen.

Splatoon, med tredjepersonsberättelse, har spänning, action och strategibyggande färdigheter som genrer. Populära spelserien är avbildad kring en fiktiv antropomorf bläckfisk, som är människoliknande varelser kända som Inklings eller Octolings, uppenbarligen hämtade från orden Octopus och squids.

Nintendo släppte sin första version redan 2015. Efter att ha sett dess framgångar introducerade tillverkarna ytterligare en säsong, säsong 2, 2017. Säsong 2 fick, precis som sin föregångare, enorm berömmelse och massa erkännande eftersom serien var den första som fick ett storyläge . Och nu kommer tillverkarna igen med den tredje delen. Enligt uppgift laddade Nintendo upp en bild på ett webbaserat nätverksmedia. Fans välkomnade inlägget och förväntade sig att det skulle vara en indikation från skaparna.

Lanseringsdatum

Fans förväntade sig att säsong 3 skulle komma ut på spelmarknaden i år. På grund av situationer med covid-19 kan vi dock förvänta oss en försening. Pandemin har fått allt att stanna. Om situationen återupplivas kan vi förvänta oss spelet i slutet av detta år eller 2021. Det har inte kommit någon officiell information ännu.

Om spelet och handlingen

Varje spelare måste uppnå mål genom att använda vapen som finns tillgängliga i spelet. Spelare tillåts skapa och använda färgat bläck när de är i mänsklig form, och i cefaliska former simmar de och kamouflerar sig själva i de lager som är belagda med färgbläcket.

Serien har en handling baserad på en Octopus utveckling och resa av två kusinsystrar kända som Marie och Callie. Säsong 2 gav förhoppningar till alla sina fans om ännu en säsong eftersom den hade ett storyläge.

Trailer: Splatoon 3

Det finns ingen officiell trailer nu. Tillverkare har hållit allt hemligt för nu. De har bara antytt om nästa avsnitt. Vi kan förvänta oss en trailer eller teaser snart.

Nya funktioner och spel

Seriens tredje del kommer sannolikt att fortsätta med sin föregångares traditioner som är en 3:e persons berättelse. Införandet av ett väl utvecklat och improviserat flerspelargränssnitt förväntas. Det är också rättvist att anta en förändring i handlingen.

De tidigare älskade karaktärerna som Callie, Marie och Squid Sisters kommer att dyka upp i den tredje serien. Maries frånvaro förutspås dock eftersom skaparna redan har släppt tipsen om hennes försvinnande.

Spelet kommer att förbättra sina tidigare funktioner med 8-10 spelare i varje läge. Förbättrad och det högteknologiska enspelarjobbet förväntas. Den primära färgkarakteristiken inom den nya rekreationen kommer att matcha spelarnas ögon och luta spetsarna på deras tentakler.

Nåväl, det var allt för nu. Fansen börjar bli oroliga inför nästa avsnitt. Stanna hos oss för fler uppdateringar. Håll dig säker och håll dig inne.