Spirit Riding Free Säsong 9 , Kommer 2021? UTSLÄPPSDATUM, PLOT, UPPDATERINGAR och MER!

Vad handlar Spirit om?

Spirit riding free är en animerad serie som produceras av DreamWorks Animation Television. Den släpptes först på Netflix den 5thmaj 2017 och har totalt 8 säsonger från och med juni 2021.

Denna serie är baserad på en traditionellt animerad film – Spirit: Stallion of the Cimarron som också nominerades till Oscar 2002.

Handlingen handlar om tre 12-åriga flickor - Fortuna Esperanza Navarro Prescott eller 'Lucky', Prudence Granger eller 'Pru' & Abigail Stone och deras 3 hästar - Spirit, Chica Linda och Boomerang. Lucky flyttades nyligen från staden och blir vän med de andra 2 tjejerna och gör många äventyr med sina djurvänner.Den här animationen är inte en vanlig tecknad film för dina barn men den visar också många allvarliga problem så att barn kan få kunskap från en ung ålder. Den tar upp ämnen som migration och assimilering som föräldrar kan diskutera med sina barn.

Huvudrollerna i denna serie inkluderar – Amber Frank som Lucky, Sydney Park som Pru och Bailey Gambertoglio som Abigail. De har lånat ut sina röster till den här serien sedan början och kommer med största sannolikhet att fortsätta göra det under Spirit Riding Free säsong 9 och många fler säsonger.

Den 4thJuni 2021 släpptes också en långfilm med namnet 'Spirit Untamed' baserad på den här historien som fortfarande finns tillgänglig på biografer men kanske kommer att vara klar i VOD snart så att du kan se den i bekvämligheten av ditt hem. Under tiden kan du kolla in trailern här.

Spirit Riding Free säsong 9 har väntat länge sedan det senaste avsnittet i april 2019 eftersom det är känt för att lämna sin publik på cliff-hangers. Och när din publik är tusentals småbarn som desperat vill veta om sin favoritkaraktärs berättelse, bör du skynda dig!

Är releasedatumet för Spirit Riding Free säsong 9 BEKRÄFTAT?

spirit riding free säsong 9

Spirit Riding Free Säsong 8, den sista säsongen av programmet bestod av 6 avsnitt där det sågs att tjejerna vänjer sig vid stadslivet och förbereder sig för skolan. Å andra sidan diskuterade Lucky om att gå på internatskola eller inte eftersom hon skulle behöva lämna Spirit bakom sig.

Skulle hon gå på internatskola och lämna sina vänner? Du kommer att få dessa svar och alla dessa stadslivsäventyr i Spirit Riding Free Säsong 9.

Från och med nu , är det bekräftat att det kommer att finnas Spirit Riding Free Säsong 9 på Netflix snart 2021 men inget bestämt datum har tillkännages ännu.

Spirit Riding Gratis Säsong 9 var ursprungligen tänkt att ha premiär 2020 men COVID-19 tillät inte det. Efter en mycket försening arbetar skaparna just nu på den nya säsongen och ett nytt datum kan meddelas när som helst där vi kommer att hålla dig uppdaterad!

Men under tiden finns det 8 säsonger av Spirit Riding Free tillgängliga på Netflix som du kan titta på med dina barn eller själv!

Publikens reaktion på Spirit Riding Free säsong 9

spirit riding free säsong 9

Denna serie mottogs mycket positivt av media. Det sades att det är en söt och hälsosam serie som ökar medvetenheten om viktiga frågor på ett barnvänligt sätt.

Den har också starka kvinnliga personligheter som fungerar som goda förebilder för unga flickor. Det är en inspirerande serie som visar utmaningarna med att växa upp och förbereder barnen för att möta dem på ett hälsosamt sätt.

Men vissa föräldrar var inte nöjda med vissa teman i showen. De gillade inte när Spirit Riding Free säsong 9 tillkännagavs eftersom det enligt dem lärde barnen några fel saker.

I vissa avsnitt observerades det att karaktärerna ofta ses ljuga för sina föräldrar eller smyga ut ur deras hem, vilket inte är ett bra inflytande för barnen. De var glada över att programmet pratar om några stora frågor i vårt samhälle men det har också förbisett de små sakerna.

Vad tycker du om den här serien? Är du också emot släppet av Spirit Riding Free säsong 9? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Vanliga frågor

Kommer det att finnas en spirit riding free säsong 9?

Med tanke på takten i programmets släpp förväntade alla tittare att se Spirit Riding Free säsong 9 2020. Det blev dock inte så. Denna försening kan bero på fågelinfluensapandemin som försenade allt. Nu, i hopp om att allt går bra, kan vi förvänta oss att se Spirit Riding Free säsong 9 2021.

Är Spirit en sann historia?

Till skillnad från andra animerade filmer är Spirit baserad på verkligheten så mycket som möjligt. ... DreamWorks valde den nu namngivna Spirit när han var en hingst. Född av en hingst och ett sto som hade fångats av BLM i Oregon, Spirit var (och är fortfarande) ett vackert exempel på Kiger-mustangrasen.

Hur dog Luckys mamma i ande när hon åkte fri?

Hon var en charreada som utförde ridstunts i El Circo Dos Grillos när hon träffade och gifte sig med Jim Prescott. Milagro dog innan hennes dotter Lucky var gammal nog att lära känna henne, men hur hon dog har aldrig förklarats, även om möjlig sjukdom antyddes.

Rider Spirit fri andes son?

Spirit Jr. är son till Spirit från Spirit: Stallion of the Cimarron, hans mor är Rain, hans yngre syster är Tabitha, hans systerdotter är ett sto som heter Presley, och hans mormor är Esperanza. Men han har också sin mammas vita flamma. Hans far var en Kiger Mustang och han är en Kiger Mustang.

Är Lucky från Spirit mexikansk?

Fortuna Esperanza Navarro Prescott, mer känd som Lucky på engelska, är huvudpersonen i Spirit Riding Free. Hon föddes i gränsstaden Miradero till järnvägsavlingen Jim Prescott Jr. och den mexikanska cirkusartist Milagro Navarro.

För mer information:

Du kan kolla in fler uppdateringar som denna på vår underhållningsbloggMarknadsaktiviteten.