Spelföretaget Seas grundare David Chen är Singapores nyaste miljardär! Klicka för att läsa mer information.

David Chen är Chief Product Officer och nu medgrundare av Singapores spelhögkvarter. Som vi alla vet är e-handelsföretaget Sea och Singapores spelhögkvarter kända för supersuccémobilspel med namnet Free fire. Efter den underbara utvecklingen av spelet blir David Chen den nyaste miljardären i Singapore. Spelet brinner och spelas av miljontals människor i världen. 2 % aktieutdelning med plusoptioner vid uppgång av aktier.

Resa för att bli miljardär!

David Chen tog examen från National University of Singapore och han är dataingenjör. Resan var väldigt tuff och stressig och han fick hantera mycket press under hela vägen. Som vi vet populariteten för spelhögkvarteret i Singapore. Han arbetade som produktchef tidigare i företaget och blev nu en av grundarna av företaget. 39 år gamla David Chen blir nu den tredje miljardären i Singapore. Eftersom aktierna blir tredubbla inom ett år.Efter många års kamp och hårda arbete blir han mycket framgångsrik och känd i hela världen efter att hans namn värvats på en av Singapore-miljardärerna. Nu blir han miljardär efter så mycket kamp och hårt arbete med stort engagemang för sitt arbete. Folk spelar och njuter av spelet och det har blivit det mest populära spelet och världen.

Freefire är på den riktiga elden!

Spelet free fire är det mest populära spelet i södra Asien såväl som i olika länder i norr. Det blir i toppen nuförtiden och populärt över hela världen. I takt med att antalet spelare ökar dag för dag blir andelarna höga från de senaste åren. Den verkliga elden kan ses från spelets popularitet. Cirka 1,1 miljarder dollar tjänade på detta. Spelet når högsta toppnivåer dagligen och cirka 80 miljoner spelares stream dagligen.

Sea har lockat fler användare från det senaste året och på grund av pandemier skapade av denna globala nödsituation lockar användarna spelet mer på grund av ledig tid i hemmet. Det finns nästan 80 och över miljontals användare är aktiva dagligen och spelar kontinuerligt genom att njuta av spelet. Speciellt pojkar gillar det här spelet väldigt mycket och streaming på daglig basis. Spelar du det här spelet? Om ja, hur mycket gillar du det. Håll utkik hos oss för fler uppdateringar.