SpaceX, Teslas vd Elon Musk avslöjade att han bor i ett litet prefab-hus för $50 000 i Texas, varför?

Elon Musk, en man som har krönts till den verkliga Iron Man och är värd cirka 21 miljarder dollar hittills på grund av sina innovativa idéer inom hållbar energi, bor nu med bara 37 kvadratmeter.

Elon Musk, en mångmiljardär, och VD för Tesla och SpaceX bor nu i ett prefabricerat pensionat som heter Astrohaus för 50 000 dollar. Astrohaus designades av hans flickvän Talulah Rileys far som ett miljövänligt hem som kan byggas var som helst på jorden inom 24 timmar på grund av dess modulära design.

Elon Musk har alltid varit ett wild card, men han går åtminstone inte tyst. Hjärnan bakom Tesla och SpaceX är över Kaliforniens dröm efter att ha sålt sex av sina hem i Silicon Valley för att finansiera denna nya strävan.Mitt primära hem är bokstavligen ett hus på $50 000 i Boca Chica/Starbase som jag hyr av SpaceX. Det är dock ganska häftigt, sa Musk tidigare i en tweet.

Det enda huset jag äger är eventhuset i Bay Area. Om jag sålde det skulle huset se mindre nytta, om det inte köps av en stor familj, vilket kan hända en dag, fortsatte han.

Ett bostadsstartupbolag som heter Boxabl hyr ut Casitas, små hus som bara är cirka 37 kvadratmeter. Husen har ett kök och badrum i full storlek med skjutbara ladugårdsdörrar i glas samt separata vardagsrum och sovrum där gästerna kan bo.

Casitas fungerar som studiolägenheter, komplett med kök och badrum i full storlek på ena sidan av hemmet samtidigt som besökarna får gott om plats att sova eller umgås i andra änden.

Miljövänliga, snabbmonterade prefabricerade hem

Casitas tillverkade av företaget är ett snabbt och enkelt sätt att bli grön. De har en miljövänlig konstruktion som monteras på bara en dag; de är bärbara så att du kan bygga så många eller få av dem som behövs utan att slösa något utrymme på din fastighet. Den flexibla designen låter dig lägga till fler rum när det behövs med lätthet!

  • Elon Musk bor med bara 37 kvadratmeter och det är $50 000.
  • Det slutliga målet är att förenkla hans liv och bli mer produktiv tack vare en mindre bostadsyta