Soul Eater säsong 2 blev inställd? Klicka för att veta mer om releasedatum, handling och mycket mer!

De flesta av oss är ett inbitna fan av anime-serier, eller hur? Animen som ofta är baserad på Manga-serien? Om ja, så har vi några goda nyheter för fansen! Den mest framstående animen genom tiderna är klar för det är ännu en del.

Soul Eater är en känd animeserie som är baserad på den populära japanska mangaserien. Skriven och illustrerad av Atsushi Okabe. Showen utspelar sig på Death Weapon Meister Academy. Regisserad av Takayu Igarashi och producerad av Bones Studios. Animen skiljer sig mycket från sina andra kompisar. Liksom alla andra animer, som också är baserade på Manga-serien, sticker Soul Ester ut i alla aspekter.Showen hade ett originalspel från 7 april 2008 till 30 mars 2009. Med ett totalt antal av 51 avsnitt lyckas showen skapa ett perfekt utrymme bland publiken. Till och med efter att ha fått enorm kärlek och erkännande från människor har skaparna inte kommit på någon andra säsong. Detta är en sällsynt syn när det kommer till anime. Animemakare fortsätter och fortsätter med nya säsonger. Detta var dock inte ett fall med Soul Eater.

Serien har Action fiction, Dark comedy, Dark Fantasy som genrer. De diskuterade varför det skiljer sig från sina andra motsvarigheter. Som anime involverar dessa dagar en ljus karaktär, personligheter och livfulla bakgrundsfärger som aldrig bleknar!
Ninjor nuförtiden i serien ses inte bära de traditionella svarta kläderna eftersom det kan påverka hela den glada, kärleksfulla atmosfären. Detta är anledningen till att Soul Eater står ensam för att stå isär.

Lanseringsdatum

Soul Eaters första säsong var bara lojal mot sitt källmaterial halvvägs genom serien. Det betyder att efter cirka 30-35 avsnitt tvingades animen ta sin väg då mangan fortfarande var i processen.

Om säsong 2 tillkännages kan vi förvänta oss att den kommer när som helst under 2021. Det finns dock inget officiellt tillkännagivande om det ännu.

På den tiden bestämde sig tillverkarna för att komma med en verklig berättelse efter att de var klara med mangan, och detta förbluffade många entusiaster eftersom animeshower vanligtvis inte gör det. Men även efter ett decennium har vi inte haft en ny säsong av 'Soul Eater', och det beror främst på att animen visade sig gå i en riktning som var annorlunda än mangan. Låt oss se om beslutsfattare bestämmer sig för att gå vidare med samma historia eller att införa förändringar.

Kasta

Om programmet kommer med sin andra säsong kan vi förvänta oss att karaktärerna är desamma.

Komplott

'Soul Eater' skildrar en akademi belägen i Dödsstaden, som leds av en Shinigami, som betraktas som personifieringen av döden. Akademins primära mål är att stärka Death Scythes, som senare kan hjälpa Shinigami att bekämpa världens ondska. Dessa dödsliar är inte riktiga vapen utan är helt och hållet en korsning av människor/demoner som kan förändra sina kroppar till demoniska vapen.

Men de kan bara göra detta efter att ha utarmat andan hos en ond häxa och den hos 99 andra onda varelser. 'Soul Eater' skildrar existensen av eleverna som tillhör Death Weapon Meister Academy och fortsätter deras strävan att utveckla Death Scythes från Demon Scythes som de redan är. Den representerar elevernas liv när de tar på sig svåra, farliga uppdrag för att få grepp om själarna från allt det onda som förföljer dem för att bevara sin stad och även för att få en chans att vara de demoniska förödelsens vapen som de alltid har gjort. drömde om att vara.

Vi hoppas att denna anime får en förnyelse för sina fans. Vi kommer att ge dig alla de senaste uppdateringarna här, så håll utkik!