Sophie och Joe Jonas: Sophie och Joe välsignade med en nyfödd flicka! De är nyblivna föräldrar i stan!

Jonas sin familjen har goda nyheter för alla när de välkomnar en ny familjemedlem i sina liv. De ikoniska kärleksfåglarna i staden som ofta ses tillsammans på gatorna, upplever Joe och Sophie nu föräldraskap .

Läs här för att veta mer om spädbarnet, Sophies moderskap.

Joe Jonas och Sophie Turner blev föräldrar som välkomnade sin dotter med stil. Efter att ha väntat länge har vi äntligen gjort det Junior Jonas i huset. Kändisparet har varit ämnet för alla skvaller den senaste tiden, främst för att de inte har avslöjat mycket om sin dotter ännu. Turners graviditet var en lågmäld affär. Duon skrev inte mycket under de nio månaderna av graviditetsperioden och höll hela proceduren under täckmantel. Eftersom saker och ting var på botten, fortsatte media och fans att anta, och många övertygelser dök upp.Sophie och Joe är nya föräldrar i staden.

Sophie Turner , 24, är en engelsk skådespelerska som är född och uppvuxen i England. Hon är populärt känd för att ha skrivit rollen som Sansa Stark i TV-serien HBO Game of Thrones. Josef Adam Jonas , 30 är en amerikansk sångare, låtskrivare och skådespelare. Han blev berömmelse som en enhet i pop-rockbandet Jonas bröder, tillsammans med sina bröder Kevin och Nick Jonas.

Duon träffades första gången under sin familjesemester på Bahamas. De började dejta 2016, och deras förhållande blev snart ett hett ämne. Efter att ha dejtat i tre år gifte sig Turner med den amerikanske sångaren Joe Jonas kl Ett litet vitt bröllopskapell i Las Vegas den 1 maj 2019. Strax efter deras äktenskap bytte Sophie sitt efternamn till Jonas. Duon utbytte återigen bröllopslöften den 29 juni 2019 i närvaro av vänner och nära vänner i Frankrike.

Någon uppenbarelse av den nyfödda?

Det senaste tal om staden är namnet på deras nyfödda dotter. Det finns många spekulationer kring namnet på Junior Jonas och många rapporter bekräftade att det är så Willa . Nyheten slet isär fansen. Fansen delades upp i två som namnet var ikoniskt för Game of Thrones fans, men resten av dem var inte mycket nöjda med det. Sophie fångades vid flera tillfällen när hon stoltserade med sin babybula!

Trots att de aldrig tillkännagav sin graviditet bekräftade Sophie Turner och Joe Jonas den glada nyheten att de hade välkomnat sitt första barn förra månaden. Skådespelaren och sångaren hade en flicka som ryktas kallas Willa.

Under helgen publicerade det underbara paret sin första bild sedan Junior Jonas födelse – och även om den inte har någon glimt av den nyfödda, ser de verkligen nöjda ut. På lördagen postade Joe, 30, en selfie med sin fru Sophie, 24. Paret såg att de bar matchande vita T-shirts och uppmuntrade följare att bära sina masker. BÄRA EN MASK. DET ÄR TE, skrev han med bilden för sina 13,1 miljoner följare. Han var prydd med ett hånat Vogue-filter på sina Stories.

Framöver i månaden deltog Turner och Jonas i Black Lives Matter-protesterna efter George Floyds, Breonna Taylors och många andras bortgång. En förväntansfull Turner, avslappnad klädd i en svart parkas och björnmönstrade träningsbyxor, höll upp en Vit tystnad är våld plakat, ett sällsynt foto av sig själv på hennes profil nu för tiden, och delade en video av de fredliga demonstrationerna.

https://www.instagram.com/explore/tags/BlackLivesMatter/?utm_source=ig_embed

Joe delade också protestens fotografier och textade det Black lives matter.

Vi gav dig glimtar av deras ikoniska bröllop i Frankrike.

Paret började dejta 2016 och tillkännagav sin förlovning i oktober 2017.

Fansen blir nu angelägna om att bevittna Junior Jonas, som gör hennes framträdande i sociala medier. Vi hoppas att de nyblivna föräldrarna släpper bilderna på sin dotter snart.

Det var allt för nu läsare. Håll utkik hos oss för fler uppdateringar om detsamma. Stanna hemma och var säker.