Sony A7S III vs Canon EOS R5: Lär dig i detalj för att välja den kamera som passar dig bäst!! Klicka för att veta mer!

Är du en fotografälskare? Älskar du att prova olika kameror och ge dina uppriktiga sensualiseringseffekter? Så här, Sony och Canon ger dig sina uppgraderade versioner. Låt oss ta reda på vad användarnas eller publikens reaktioner är? Vilken av dem är bättre? Fortsätt läsa för att få all information om nylanserade kameror.  • Under 2020 släpper både storföretagen Sony och Canon sin uppgraderade version av kamerorna.
  • 12MP Sony A7S III är en uppgraderad version till 2015 års Sony A7S II.
  • Canons EOS R5 är en 45 MP ovanlig hybridkamera som är mer användbar.

Både Sony A7S III och Canons EOS R5 är en fantastisk spegellös kamera med jämförbara egenskaper. Det har låtit köparna fråga sig vilken de skulle föredra att köpa? Så här är en ganska jämförelse mellan de två för att göra ett köpjobb enkelt för dig.

Canon EOS R5 vs. Sony A7S III tillgänglighet och pris –

Både Sony A7S III och Canons EOS R5 tillkännagavs i mitten av 2020. Canon började sälja sina kameror först sedan slutet av juli. Men för Sonys kamera måste köpare vänta lite, eftersom Sony kommer att börja sälja sin kamera i slutet av september. Så om du är akut och bara måste köpa den här månaden, måste du satsa på Canons EOS R5

Men om du är redo att vänta till nästa månad har du ett val mellan Sony A7S III och Canons EOS R5 Här kan du jämföra priserna för två. Försony, det kommer att kosta $3499 / £3799 / AU$5,999. För närvarande, medan Canon EOS R5 har en ganska stor marginal. Det kostar $3 899 / £4 199 / AU $ 6 899 utan objektiv.

Canon EOS R5 tar ett CFexpress Type-B-kort, Sony A7S III ett Type-A-kort. De kan också använda SD-kort. Dessa tillbehör kan kosta dig lite extra och kan göra skillnad mellan priserna på två.

Canon EOS R5 vs. Sony A7S III design –

Om du letar efter en lättare kamera bör du satsa på Sonys A7S III som i jämförelse med Canons EOS R5, den ger ett passande mått –7 mm tunnare,9 mm smalare och väger 39g mindre än canon.

Canon EOS R5 vs Sony A7S III autofokus –

Här kan vi säga att Canon EOS R5 tar täten. De Sony A7S III ger 769 poäng, medan Canon EOS R5 har 5 940 poäng när man använder enpunktsfokusering. Men antalet fokuspunkter spelar inte så stor roll.

Sedan kommer vi till jämförelsen av täckningsområde, utan tvekan tar Canon EOS R5 ledningen även här. Den ger 100 % sensortäckning än Sony A7S III, som erbjuder 92 % av sensortäckningen.

Canon EOS R5 vs Sony A7S III video –

Så vi kommer hit, till den mest kritiska faktorn, när vi väljer kameran, och det är vår videokvalitet. Väl! De har båda sina för- och nackdelar.

Sony A7S III verkar vara den bättre och mer konsekventa för användning i verkligheten eftersom den har längre serietagningstid än Canon EOS R5.

Medan canon kan spela in 8K-video, kan Sony inte, och det finns ett 'HQ' 4K-läge som nedskalar 8K-material till 4K. Men den har problem med överhettning.

Så överväg noggrant alla funktioner hos de två och bestäm noga !!

Håll kontakten för fler uppdateringar !!