Sonic Mania: Här kommer du med alla fuskkoder från Sonic Mania, som kommer att förbättra din spelupplevelse!

Publicerad av Sega, Sonic Mania är ett plattformsspel som släpptes i augusti 2017. Detta spel är tillgängligt på Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One och Windows.

Sonic Mania produceras till minne av 25-årsdagen av serien 'Sonic's the Hedgehog', den hyllar de första sega genesis sonic spelen. Den har ett snabbt sidscrollande manus. Spelet har tolv nivåer som består av åtta omgjorda steg från föregående spel.

Utgiven år 2017 såg recensenterna den som en återkomst av Sonic-serien. Men på grund av frånvaron av originalitet får den ofta kritik. Sammantaget anses spelet vara ett av de bästa Sonic-spelen såväl som de bästa spelen 2017. Under året sålde det över en miljon exemplar globalt på alla plattformar.Och om du är en av älskare av detta spel, då är du på rätt webbplats eftersom vi har alla fuskkoder för detta spel. Men innan dess är det viktigt att förstå spelupplägget och handlingen i Sonia Mania.

Sonic Mania: Gameplay

Sonic Mania liknar spelet Sonic the hedgehog som släpptes för Sega Genesis. Spelarna kan välja en av tre spelbara karaktärer, och var och en av dem har en unik talang. Sonic kan utföra en Drop Dash, d.v.s. skickar honom att rulla i ett streck efter ett hopp. Svansar kan simma och flyga. Knogar kan glida och klättra på väggar.

Det finns totalt tolv nivåer, och de åtta av dem är den remixade versionen från de tidigare spelen.

Var och en av zonerna delas upp i två akter där spelarna måste vägleda sina karaktärer att passera genom olika motståndare och barriärer för att nå målet.

Sonic Mania: Handling

Berättelsen kretsar kring Sonic, Knuckles, Tails och Eggman som känner ny energi på Angel Island. Eggman skickar fem äggrobotar för att kolla upp det. Den nya kraften är känd för att vara fantomrubinen.

Handlingen är att Sonic, Knuckles och Tails jagar Eggman när han använder pärlan för att ta över världen.

Sonic Mania: Fuskkoder

  • Felsökningsläge

Felsökningsläget kan aktiveras med fusket på en titelskärm: Upp, Upp, Ner, Ner, Vänster, Höger, Vänster, Höger, Vänster, Höger och håll sedan B, A och X samtidigt. Slutligen, tryck på Y medan du spelar.

  • Välj scen

Scenvalet kan aktiveras med fusket på en titelskärm: Upp, Upp, Ner, Ner, Vänster, Höger, Vänster, Höger, Vänster, Höger. Och tryck på B, A och X samtidigt.

  • Alla smaragder

Denna fuskkod kommer att hjälpa till att låsa upp alla kaossmaragder som gör det möjligt att spela som överljud: 4 1 2 6

  • Force Encore-läge

För att använda detta fusk måste du ha Sonic Mania Plus DLC. Fuskkoden är: 2 0 1 8 0 6 2 3

  • Ricky Mania

Det här fusket är inte så stort, men det möjliggör det största tricket i spelet: 1 9 7 9 0 8 1 1

  • Låser upp alla guldmedaljer för blå sfär

För att låsa upp alla blå sfärens guldmedaljer måste du först ange fuskkoden för Ricky Mania och sedan ange fuskkoden: 1 9 8 9 0 5 0 1.

Den här koden låser också upp annat innehåll i spelet.

  • Inaktiverar Super Music

Om du inte vill lyssna på supermusikspår medan du spelar och när du förvandlar: 0 0 0 0 6 2 1 4