'Solo Leveling', allt redo att släppas 2023! Kolla in de senaste detaljerna här

Solo Leveling, även känd under namnet Only I Level Up, är en sydkoreansk webbroman skriven av Chugong. En webbfilmsanpassning av Solo Leveling, illustrerad av Jang Sung-Rak publicerades först som en serie i KakaoPage den 4 mars 2018. Dess första säsong avslutades den 19 mars 2020 och den andra säsongen började den 1 augusti 2020, som avslutades i december 2021. Det bekräftades officiellt att dess animeversion, under produktionen av A-1 Pictures, är redo att släppas över hela världen 2023.

Vad kommer handlingen i Solo Leveling att handla om?

De handlingen i Solo Leveling kretsar kring en karaktär som börjar från botten och klättrar sig till toppen. Enligt mangans handling är Sung Jinwoo en svag spelare som lever i en värld där människor med magiska förmågor, kända som jägare, slåss mot monster och erövrar fängelsehålor för att skydda mänskligheten som de känner den. Om jaktsällskapet rensar ut portens fängelsehåla kan deras belöningar användas som pengar i den verkliga världen. Trots ett så dåligt rykte om att vara den svagaste jägaren deltar han fortfarande i fängelsehålsräder eftersom han var tvungen att betala för sin mammas sjukhusräkningar. En dag, efter att ha överlevt den överväldigande kraftfulla dubbelfängelsehålan som nästan utplånar hela hans sällskap, offrar Jinwoo sig själv för att låta resten av hans sällskap fly. Men sedan väljer ett mystiskt program kallat System honom som sin enda spelare och i sin tur ger honom den extremt sällsynta förmågan att nå en nivå upp i styrka, möjligen bortom alla kända gränser. Jinwoo ger sig sedan ut på en resa när han slåss mot alla typer av fiender, både människor såväl som monster, för attupptäck fängelsehålornas hemligheter och ävenden sanna källan till hans krafter.När kommer animen att släppas?

Ett officiellt släppdatum har inte tillkännages ännu, men det förväntas för närvarande släppas 2023. En teaser-trailer för animen släpptes av Crunchyroll på Anime Expo, som visade en kort glimt av anpassningen. Animen kommer att produceras av A1 Pictures och regisseras av Shunsuke Nakashige. Manus kommer att skrivas av Noboru Kimura medan karaktärerna kommer att designas av Tomoko Sudo och Hiroyuki Sawano kommer att komponera musiken. Röstbesättningen har inte tillkännages ännu. Vissa fans har märkt att Jinwoo ser annorlunda ut i smygtitten av anime-trailern från webbserien, och det är mest troligt för att animen kommer att anpassa romanen, men Jinwoos karaktärsdesign har redan skapat en hel del hype bland fansen. Solo Leveling har ett fantastiskt team för sin produktion och skapande och därför kan de upphetsade fansen se fram emot animen för dess premiär någon gång under 2023. Här är en länk till trailern.