Snapchat SHOCKER användare med nya shoppingfunktioner. Klädfliken är HÄR!

Den ökande shoppingupplevelse på sociala medier

I denna tid av vetenskap och teknik är världen fylld av sociala nätverkssajter. Så de senaste pågående innovationerna är ganska vanliga. Nästan alla människor runt omkring dig och mig är bortskämda med en eller två nätverkssajter. Nuförtiden handlar det inte bara om att söka efter kreativt innehåll eller att ansluta till världen men shopping också . Olika sajter som Instagram, TikTok, YouTube, Facebook, Twitter, Pinterest och andra erbjuder shoppingmöjligheter . Det börjar bli en tradition att människor ska handla där de umgås. En av sajterna, Snapchat har också kommit på en liknande sak.

Köp alla kläder du gillar på Snapchat

Snaps planer skiljer sig ganska mycket från andra men de är mer ambitiösa. Dess försöker skapa en hel shoppingupplevelse för användarna. Anta att du gillar en skjorta som du såg på en främling så kan du ta reda på vad det är och var du kan köpa den, prova den, köpa den, bära den och lämna tillbaka den. Om du inte tycker att det är passande, på grund av olika utseende, kan du skölja och upprepa och kantra det genom Snaps AR-kamera. Genom Camera Kit kan det mesta av den tekniken också fungera inom varumärkens webbplatser och återförsäljarappar. Det kommer alltid att finnas en köpknapp.Arbete och planer pågår

Även om det finns mycket att göra, går Snap snabbt framåt. På torsdagen hölls dess årliga Creator Summit och de sa att de utökar dess AR-provningsfunktioner. Detta kommer att låta användarna använda praktiskt taget prova glasögon och kläder med sina kameror. Det skapar också ett nav i appen som heter Dress Up. Dessa är som idéer om ett virtuellt köpcentrum.De förväntar sig att det kan bli något liknande framtidenav köpcentret.

Klä upp funktionen

Även om det verkar som sådant, är funktionen, Dress Up inte bara en katalog med saker att köpa. Snapchat hoppas att det ska ge dig lite mer kul och upplevelse än andra shoppingsajter. Enligt deras idé skulle det inte bara vara en produkt-feed shoppingflik utan kommer att vara verktygsdriven. Det beror på att människor kommer att få nytta först när de får köpa något. Tja, det är en kreativ idé och kommer att vara uppmuntrande för många ungdomar eftersom de flesta av dess användare ligger i den åldersgruppen. De kan använda sin kreativitet och detta kan få dem en hel delpengarockså. Men det finns många aspekter av mode som att uttrycka sig själv och att fråga vänner om råd och ha kul med dem.

När du öppnar Dress Up-hubben och väljer ett föremål, hjälper Snaps AR-linser dig att prova det. Samtidigt kommer det att ta enbild på hur det ser ut på dig och deladet med vänner för att få deras tankar. Dress Up kommer också att ha innehåll från kreatörer, samt tips och idéer från varumärken, som alla förändras baserat på dina preferenser, hur du använder plattformen och till och med din plats. Alla saker kan köpas på bara ett eller två tryck.

Vanliga frågor

1. Från hur lång tid, är dearbetssättpå den här?

Snap har arbetat med tekniken i ungefär 18 månader, sa Navas och har testat den med några märken innan den lanserades till fler företag. år . Själva processen att bygga ett AR-objektiv har gått från 8–12 veckors upplevelse till minuter.

2. Vad blir utmaningarna för snapchat ?

Den stora utmaningen för Snap blir att utöka sin katalog för att ta med alla de saker som människor kan köpa in i dessa AR-upplevelser. Hittills har det krävt mycket specialiserat arbetebygga tredimensionella digitala versioner av alltdu gör, men Snap försöker göra det enklare.

3. Vad är Snapchat AR-bildbehandling?

Snap AR-bildbehandling är precis vad det låter som: det använder maskininlärning att ta vanliga produktfoton och göra om dem till 3D-modeller. Tekniken kommer från Forma, ett virtuellt prova-på-företag som Snap i tysthet förvärvade för att förbättra sina prova-på-upplevelser. Allt användare behöver göra är att ta en helkroppsselfie, och de kan nästan provanågot.