Snabbaste fingrar första säsong 2: Uppdateringar som du inte vill missa och vet även släppdatumet för handlingen och mycket mer

Debutsäsongen av Fastest fingers first släpptes fyra år tillbaka 2017. Och sedan dess har fans längtat efter Fastest fingers första säsong 2. De snabbaste fingrarna kommer från genren komedi och sport (quiz bowl). Denna unika sportshow älskades av fansen men på uppföljarens sida är de fortfarande besvikna. Så kommer det att finnas Fastest fingers första säsong 2? Vi är här för att uppdatera dig!

Snabbaste fingrar först är en anpassning av japansk sport och komedi manga serie under samma titel av Sugimoto. Showen startade den 4 juli 2017 och avslutades den 19 september 2017. Showen pågick i tolv avsnitt. Från den tiden är fans villiga att se ett annat segment av showen men har inget annat val än att vänta.

Snabbaste fingrar första säsong 2Snabbaste fingrar första säsong 2: Förnyad eller inställd?

Mangan skrevs av Iqura Sugimoto som hade totalt tjugo volymer. Denna anime antogs av mangan och regisserades av Masako Ōzora. Producenterna var Marina Sasaki, Takeshi Yamakawa, Motohiro Oda och Daisuke Masaki.

Tillverkarna har inte kommit fram för att ge några uppdateringar om förnyelsen eller inställningen av showen. Fansen hoppas på uppföljaren men försäkran finns ingenstans.

Du kanske också gillar themarketactivity.com

Förnyelsestatus för serien

Snabbaste fingrar första säsong 2

TMS Underhållning producerade första säsongen av Snabbaste fingrar först. Studion själv har sin historia som är ganska känd för den japanska underhållningsindustrin. Sedan den första säsongen avslutades har det inte kommit några uppdateringar från tillverkarnas eller studions sida. Fans är kvar i dilemmat med förnyelse och avbrytande av uppföljaren. De är nyfikna på att ha åtminstone uppdateringarna gällande förnyelsen. Fansen har ännu inte tappat hoppet och är ivriga att titta Snabbaste fingrar första säsong 2.

Har tillverkarna tillräckligt med innehåll i Fastest fingers första säsong 2?

Som vi sa att serien är en anpassning av mangaserien under samma titel. Mangan har hittills 20 volymer, av vilka endast de första volymerna har använts under debutsäsongen. Det betyder att innehållet inte är ett hinder för uppföljaren. Produktionen har tillräckligt med innehåll som de kan släpp två säsonger till .

Snabbaste fingrar första säsong 2

Recensioner av den första säsongen av Snabbaste fingrar först

Den första säsongen av programmet älskades av fansen och fick en positiv respons. Men betygen var inte charmiga. De antal tittare av showen var inte heller i bra antal. Så vi kan säga att det också är en viktig anledning till att tillverkarna ännu inte har kommit med några uppdateringar av uppföljaren.

Snabbaste fingrar första säsong 2

Alla är medvetna om förlusterna på grund av pandemier och i denna kritiska tidpunkt vill ingen studio ta chansen för en så inte så populär och lågt rankad serie. Så det här tar oss i en riktning där vi tvingas tro att det kan vara möjligt att det inte skulle finnas några Fastest fingers första säsong 2.

Men fansen ska inte tappa hoppet eftersom det i slutändan är MS Entertainment som fick välja om förnyelsen eller avbrytandet av uppföljaren.

Snabbaste fingrar första säsong 2: Releasedatum

Snabbaste fingrar första säsong 2

Genom att analysera alla aspekter av situationen vid den tiden skulle Fastest fingers första säsong 2 vara svår att släppa. För att titta på debutsäsongens betyg och de nuvarande pandemiförhållandena gör det svårt för skaparna att tänka på en uppföljare. Men vad fansen kan göra minst är att vänta. På grund av överflöd av innehåll kan det vara möjligt att skaparna kommer på en uppföljare.

Om allt går smidigt kan vi anta att uppföljaren kan sändas någonstans under det sista av 2022 eller 2023 med start. Så fansen behöver inte bli besvikna, de bör vänta på ett officiellt tillkännagivande som garanterar förnyelsen eller avbrytandet av showen.

Snabbaste fingrar första säsong 2

En plot av Snabbaste fingrar först

Shiki Koshiyama är huvudpersonen i showen. Hans enorma kunskap om litteratur och historia gör honom annorlunda än resten av klassen. Han går första året på gymnasiet. Han samlar kunskap på fritiden också, han läser mycket.

Gattuso, en annan manlig karaktär i programmet bjuder in Shiki till skolans forskningsklubb för frågesporten, QUIZ BOWL CIRCLE. Gatuko är ordförande i klubben. Shiki är den perfekta kandidaten för frågesporten eftersom han kan betraktas som en bokmask.

Frågesporten kräver två huvudaspekter av de tävlande för att vinna. Det första är kunskap och det andra är hastighet. Båda dessa aspekter kompletterar varandra eftersom den ena är avfall utan den andra. Det finns alltså en knapp som summer, den som använder fingrarna snabbast får chansen att svara. Shiki ägnar sig åt frågesportens fascinerande värld med hjälp av Marie och Gatuko.

Snabbaste fingrar första säsong 2

Lista över avsnitt av Fastest fingers första säsong 1

 • Avsnitt 1 - Vill du inte bli en Quiz King?

 • Avsnitt 2- En fråga om 0,01 sekunder

 • Avsnitt 3- Om du vill ha rätt att svara

 • Avsnitt 4- En mystisk skönhet dyker upp
 • Avsnitt 5 - Buzou vs Miyaura! Ding!
 • Avsnitt 6- A. Pigan B. Överstelöjtnant C. Lilla djävulen
 • Avsnitt 7- …Deras tidigare frågesportsfrågor
 • Avsnitt 8- Greetings/ Asagaoka ordinarie möte
 • Avsnitt 9- High road x Low road
 • Avsnitt 10 - The Unparalleled Super Ace
 • Avsnitt 11- F: Varför svarar du?
 • Avsnitt 12- A: Eftersom frågan är där!

Huvudkaraktärer i Fastest fingers första säsong 2

 • Shiki Koshiyama

Snabbaste fingrar första säsong 2

Han är huvudpersonen i programmet. Han är väldigt förtjust i att läsa och samla kunskap. Han är en typisk bokmal som älskar att läsa. Han har för mycket kunskap men var inte medveten om var han skulle använda den förrän han fick inbjudan från skolans forskarklubb till frågesporten. Han blir deltagare i klubben och visar som väntat sina stora förmågor.

 • Mari Fukami

Snabbaste fingrar första säsong 2

Hon är också förstaårselev på gymnasiet i samma skola. Hon är en av de mest erfarna och smarta medlemmarna i klubben. Det var hon som tog med Shiki till den här frågesportklubben. Förutom att hon är intelligent är hon också en vacker ung tjej.

Vanliga frågor i Fastest fingers första säsong 2

1. Hur många volymer består mangaserien av?

Hittills finns det 20 volymer av vilka endast initialer har använts i animen.

2. Snabbaste fingrar första säsong 2 är också känd som?

Nana Maru San Batsu är namnet på mangaserien och även på animeserien.