Slay the Spire: Vill du spela som bonde, slime eller till och med en sneko? Få alla de bästa modsna för detta spel här!

'Slay the Spire' är ett sådant spel som blev en succé långt innan det började användas tidigt. Varför? Tja, det är ganska enkelt faktiskt. Det här spelet är en rogueliknande dungeon-crawler, som är väldigt fängslande som spelare kan komma åt från vilken längd som helst så länge de tillfredsställer kortspelsveteranerna. Skapandet av detta spel är av Mega Crit Games. 'Slay the Spire' är en omspelbar affär, med en blandning av olika genrer, kombinerat med graciöst och fridfullt för att bygga däck.

'Slay the Spire'-moddare introducerar nu spelare med helt nya kort, drycker, reliker och till och med nya karaktärer. Moddarna låter spelarna gå till mer än vad som helst, med helt nya regler för spelet från sailor moon-regler till pokerregler till till och med odling av spelbara monster. Du hörde rätt; spelare kan posera som bönder och spela spelet.'Slay the Spire': Alla de bästa mods för spelare att förbättra sitt spel.

  • Han slimmade mig-Med denna speciella mods hjälp kan spelare posera som slimes för att spela spelet. Slemkaraktären kommer att få förmågan att besitta styrkor som slemkross, goop-spray och frätande spott, precis som alla andra fiendens slimes. Spelare får också möjligheten att dela upp sig i flera delar som sina fiender för att skydda sig själva. Denna slime-mod är en välgjord mod, med sjuttiofem extra nya kort, vilket gör den till en enkel åtkomstmod.

  • Poker ansikte-Är du en spelare med en grej för kortspel? Då är detta den bästa modden för dig. Denna pokermod har en helt ny uppsättning regler och även lagarna för den ursprungliga pokern. Tillägget av nya reliker och hjältekort är tillgängliga i denna mod. Spelare kan skapa pokerhänder genom att spara istället för att använda alla sina bästa kort i vaniljdräpstriden. Spelare kan spela en avstängning och använda alla sina bästa pokerhänder i slutet av spelet under sin tur.

Men många av korten i vaniljversionen av 'Slay the Spire' stängs av med modden. Spelare kommer att tycka att detta är konstigt till en början, men senare inser de att dessa kort skulle vara en distraktion och komma i vägen. Spelare kan också hitta anpassade kort i denna mod.

  • skyldiga kort-Det finns många anime-moddar tillgängliga i detta spel, som förutspått som Senshi-modden och Hayseed-modden. Det finns också massor av mods tillgängliga för spelare som vill göra betydande förändringar som poker och jordbruk.

Om du gillade min artikel, se till att kolla in den World War Z 2.