Slay The Spire mods: Prova dessa fantastiska mods för det populära däckbyggande spelet Slay The Spire! Läs mer för att ta reda på vad moddarna gör!

Däckbyggnad och kortspel har i allmänhet inte det mest varierande spelet. Även om genren har miljontals fans över hela planeten, är de överens om att det bara finns så mycket du kan göra. Även om du försöker njuta av variationen som spelen erbjuder när det gäller leken, är det alltid samma sak att få dem. Som ett resultat har moddinggemenskapen kommit med mods för att göra spelen roligare. Även om spelet inte förändras mycket, kan spelare fortfarande njuta av variationen. Här är några av de bästa modsna du kan använda för att göra Slay The Spire-spelet roligare.

The Jungle: Slay The Spire mods.

Denna mod låter spelaren ersätta den andra akten med en helt annan akt. Du får gå till en vild skog full av lejon, babyspindlar och en enorm spindel också. Moden fungerar mycket bra och har otroliga detaljer för ett crowdsourced projekt. Komplett med nya lärdomar och karaktärer, ger det spelarna en chans att uppleva ytterligare en aspekt av spelet. Det är intressant att veta att hela projektet är resultatet av tre dagars arbete. Fortsätter med att visa samhällets engagemang för sitt hantverk.Utmana Spire: Slay The Spire mods.

Här är en annan mod för att introducera en ny utmaning till spelet. Elite Rush och Boss Rush ger dig en hög med resurser och flera butiker för en omgång av snabb däcksbyggnad. Du får också plocka upp enorma belöningar och reliker med detta. Men att använda denna mod ger dig också en hel del Sneaky Strike-kort som är ett inre skämt. Det finns ingen stor nackdel här, och för det mesta kan du få ljudkortsval för dina problem. Om inget, kan modden göra ditt spel mer bekvämt att spela. Vi rekommenderar att du använder den!

The Bug Knight: Slay The Spire mods.

En av de bästa mods som finns, denna mod kombinerar två otroliga spel från olika genrer. Med hjälp av denna mod kan du ha karaktärer från den berömda Metroidvania Hollow Knight i det här spelet. Alla som har spelat Hollow Knight skulle älska denna mod. Animationerna ser bra ut, och korten motsvarar attackerna från Hollow Knight. Du kan till och med besvärja dig och så, vilket är häpnadsväckande. Moden maskerar inte bara spelet med texturer utan anstränger sig faktiskt. Du bör skaffa den här modden och prova den, för det är en fantastisk upplevelse.

Om du har gillat att läsa den här artikeln, prova vår artikel om Sims 4 mac fusk .