Slay the Spire: De bästa moddarna genom tiderna i det berömda Mega Crit-spelet. Klicka här för att få fler uppdateringar!

Innan Slay the Spire ens lämnade Early Access var det vid den tidpunkten en hit. Mega Crit Games skapade en engagerande och energigivande kortleksutvecklare och roguelike fängelsesökare som omedelbart är öppen för nya spelare. Ändå har det djupet att uppfylla spelveteraner. Blandningen av sorter som koordineras med rika och tillfredsställande däckbyggande utsikter gör Slay the Spire till ett oändligt återspelbart möte.

Hur som helst, varför stanna vid oändligt när du går betydligt längre? Modders har kommit ikapp med nya karaktärer, kort, reliker, elixir och till och med helt nya regeluppsättningar för att Slay the Spire. Mods kör arrayen inklusive pokerregler till Sailor Moon till spelbara bestar att kultivera. Du kan verkligen spela Slay the Spire som ranchägare. På grund av Ånga Workshop, mod-etableringen är klar med den grundläggande snapen av en fångst, så det finns ingen anledning att inte prova en del av dessa nästa gång du spelar.Han slimmade mig

Det finns massor av coola karaktärsmods, ett betydande antal av dem kommer från häpnadsväckande motiv. Till exempel, en av de minst älskade fienderna i Slay the Spire är oser. När du har tagit dem under halvt välbefinnande splittras de, och var och en av de två sippdelarna har liknande välbefinnande som den första innan den delades upp.

Dumpa ner deras välbefinnande och de kommer att skiljas en gång till, vilket ökar mängden utsläpp du behöver konfrontera. Det är i allmänhet inte hemskt att tvinga en Slime Boss att skiljas innan han släpper sitt hammarangrepp kommer att bespara dig från den enorma skadan. Men att regelbundet ha en motståndare som isolerar sig i många dubbletter av sig själv kan leda till en utdragen strid sedan ett tag sedan.

Extraordinära saker med Slimebound

Vad är extraordinärt med Slimebound-modden? Är det som gör att du kan spela som sludge själv. Din ensamstående massa har valt att inte bara sitta och lita på att klottravare kommer att slingra sig in. Snarare måste den övervinna spiran själv.

Din ooze-karaktär kan konstruera ett däck med liknande krafter som ooze-motståndarna har, från smutsiga duschar till destruktiva spottar och till och med den skrämmande slammet. Dessutom kan du verkligen skiljas helt enkelt som en fiende ooze gör, vilket ger dig olika karaktärer att slåss och skydda dig med. Du kan till och med hitta extra sliskiga följeslagare och lägga till dem i din grupp, och mot slutet av en nivå kan du återassimilera dem för att stödja ditt välbefinnande.

Det finns 75 nya kort inkluderade och massor av charmigt unikt hantverk i Slimebound-modden, och det är så överallt gjort att det har en lutning att det utan mycket av en sträcka skulle kunna vara en del av det första spelet.

Poker ansikte

Om du är en aficionado av en annan sorts spel, kommer du att uppskatta The Poker Player-mod. Denna mod innehåller inte bara ett annat helgon, kort och reliker, men ändå en helt ny regeluppsättning representerad av pokerns oföränderliga lagar. Pokerspelaren inkluderar 40 standarder som spelar ett kortspel med färger (klöver, spader, hjärtan och juveler) och positioner (ett till tio).

En stor del av vanilla Slay the Spire-korten avaktiveras när du använder The Poker Player-mod. Det känns bisarrt tills du förstår att de helt enkelt skulle störa det allmänna flödet, ta plats i din kortlek och hindra dig från att samla ihop en framgångsrik femkorts pokerhand.

Hur som helst, det finns också anpassade anspråk på berömmelsekort, liknande de som låter dig dra kort i en specifik färg eller titta på din kortlek för att uppfatta vad som kommer direkt. Om du har chansen att du älskar poker- och kortlekstillverkare är detta en innovativt gjord och väldigt rolig mod att prova.

För att få igång dessa mods måste du också introducera två eller tre verktyg. Ho

Pokerhänderna är placerade som par, två set, tre lika, stege (på varandra följande kort), färg (alla kort i liknande färg), kåk, fyra lika och färgsteg. Varje pokerkort kostar en vitalitet. Så du kan göra dig av med de du inte behöver, som ersätts med nya kort tills du har fått brist på vitalitet.

Men de är en lätt uppgift. Lyckligtvis kan du i princip köpa in dig i båda verktygen i Steam Workshop. När du startar spelet är de förberedda.