Släpp loss din väktares verkliga potential med de bästa Destiny 2 pansarmods! Klicka för att veta mer om dessa mods!

Efter att ha spelat Destiny 2 i flera år har många av oss en ganska stor samling rustningar. Men nu är det på tiden, du bör dyka djupt in i modsscenen. Att ta reda på vilken typ av pansarmod som passar din spelstil beror på dig. Efter uppdateringen av Destiny 2 armor 2.0 som var tillgänglig med Shadowkeep 2019, fick mods en översyn och det statistikbaserade Guardian-skyddet återgick på ett fantastiskt sätt. Den här guiden täcker allt och varifrån man kan få tag i Destiny 2-rustningsmods, deras funktion och rustningsseten som de är kompatibla med.

Fungerar av mods

Modsna erbjuder flera bonusar som ökad omladdningshastighet, bättre statistik, skydda mot specifika fiender. Dessutom finns det säsongsspecifika mods som kan ändra dina granaters funktion eller lägga till en extra översköld till din karaktär. Mods har också en energikostnad från ett till sex, vilket beror på deras kraft och tillämpning.

Mods har också flera energityper och fungerar bara med specifika typer av rustningar. Denna mod visar att din valda rustning måste matcha modens energityp. Dessutom måste den ha tillräckligt med energi för att driva modden. Oavsett vilken typ av rustning har dock alla legendarer tre moddslots: en universell plats och två rustningsspecifika mods (Arms, Legs, Helmet, Chest och Class Item). Sedan det finns specifika pansarset med en fjärde säsongsbetonad eller aktivitetsbaserad slot, som Dreambane pansarset som har plats för en Undying Armour-mod.Bästa Armor Mods

Dessa är en blandning av både originalet Destiny och dess uppföljare och består av värdet 1-100. Var 10:e poäng ger dig då en statisk boost. Exempel: ett mobilitetsvärde på 30 förbättrar din förmyndares rörelse med 13 %, medan 40 har 16 %. Dessa värden är följande:

  • Resiliens – Förbättrar mängden skada du kan ta innan du dör.
  • Rörlighet – Ökar rörelsehastigheten och maximal hopphöjd.
  • Disciplin – Ökar nedkylningstiden för granaterna, så att du kan använda dem oftare.
  • Återhämtning – Förbättrar hastigheten med vilken du återfår förlorad hälsa.
  • Styrka – Minskar nedkylningstiden för din närstridsförmåga, vilket gör att du kan använda den oftare.
  • Intellekt – Minskar nedkylningstiden för din Super-förmåga, så att du kan använda den oftare.

Varje mod har sitt värde, ju mer du uppgraderar din rustning, desto bättre poäng får du. Till exempel, om din rustning är på nivå sex, har du en budget på sex poäng att spendera.

För fler uppdateringar, håll utkik.

Om du gillade mitt innehåll, vänligen se mitt övriga innehåll – final Fantasy 7 mods .