Skyrim Se mods: De flesta mods i actionspelet Skyrim!

Skyrim är ett actionrollspel. Bethesda Game Studios är utvecklaren av spelet. De publicerade även spelet från det egna företaget Bethesda Softworks. Spelet har fått massor av kärlek sedan den första dagen av släppet. Det fanns massor av positiva recensioner för animeringen och illustrationen av spelet.

Spelet sänds från 2011 och får fortfarande massor av nedladdningar varje dag. Den släpptes ursprungligen för Microsoft Windows, Play station tre och Xbox 360 den 11 november 2011. Trots det fick den en del kritik, främst för sin närstrid och många tekniska problem som fanns vid lanseringen.Spelet skickade över sju miljoner exemplar till återförsäljare under den första veckan efter det släpptes, och över 30 miljoner exemplar på alla plattformar i november 2016, vilket gör det till ett av de mest sålda videospelen i historien.

Skyrim SE: Gameplay

Skyrim är ett rollspelande actionspel som kan spelas från antingen ett första- eller tredjepersonsperspektiv. Spelaren kan fritt ströva över landet Skyrim som är en öppen världsmiljö som består av vildmarksvidder, fängelsehålor, grottor, städer, städer, fästningar och byar.

Spelare kan navigera snabbare i spelvärlden genom att rida på hästar, betala för en tur från en stads stall eller genom att använda ett snabbresesystem som gör att de kan vända sig till tidigare upptäckta platser. Spelets huvuduppdrag kan slutföras eller ignoreras. Det är först efter spelarens preferenser efter det första steget av uppdraget är avslutat.

Som i tidigare The Elder Scrolls-spel, kan döda vissa NPC:er göra att vissa uppdrag eller föremål blir ouppnåeliga. Vissa NPC:er kan inte dödas på grund av deras betydelse i senare berättelser.

Skyrim Se: Bästa mods

Nu när det har varit ute i några år, har Skyrim Special Editions moddinggemenskap kommit ikapp med Oldrim-modding. Många av våra favoritmoddar från originalet har nu porterats.

Några av de översta och bästa mods av Skyrim är

  • Se vart du är på väg.
  • Påbörja ett nytt liv
  • Kalla ner himlen.
  • Vacker atmosfär
  • Aggressiva engagemang.

Se vart du är på väg (En världskarta av hög kvalitet)

Kartan är inte nödvändigtvis dålig i Skyrim, men det finns några förbättringar som A Quality World Map av IcePenguin ger till bordet. Moden innehåller en uppsättning mycket detaljerade världskartstrukturer, komplett med vägar. Detta är ett måste för alla som tycker om att gå överallt utan att behöva använda snabba resor.

Starta ett nytt liv (alternativ start)

När du moddar Skyrim kan en del dåliga saker hända, speciellt under öppningsscenen. Det här är en hårt skriptad del av spelet och en som kan orsaka problem om du har moddar som stör Bethesdas kod. Alternativ start ger möjligheten att hoppa över starten av spelet helt och hållet, vilket skyddar mot krascher, och kan till och med tillåta några spännande rollspelsäventyr.

Kalla ner himlen (Apokalypsen)

Det här är en viktig mod för alla som vill bygga en mage. Du får 155 nya trollformler, som alla läggs till i befintliga leverantörer och loot-listor, ingen skriptuppsvällning för förbättrad prestanda, kompatibilitet med många andra besvärjelserelaterade moddar och möjligheten till unika magebyggen som inte fokuserar på förstörelse eller besvärjelse.

Vacker atmosfär (ljudöversyn)

Skyrim låter redan ganska bra, men den här modden gör dina äventyr lite mer uppslukande. Med Audio Overhaul installerat kommer du att känna behovet av att undra mellan platser till fots snarare än att resa snabbt. Varje del av Skyrim har förbättrats, från fotsteg och atmosfär till varelser och kamp.

Aggressiva engagemang (Combat Evolved)

AI och strid i Skyrim är inte lysande. Det är bra, men med några mods, inklusive Combat Evolved, kan du förvandla det till ett engagerande och givande system. Denna mod är en lätt skriptfri strid och svårighetsförbättring. Det gör strider farligare och oförlåtande, och förändrar nästan alla aspekter av strid, inklusive förbättrad fientlig AI.

Skyrim Se: Trailer

Här är specialutgåvans trailer för Skyrim Se. Njut av att titta!

Håll utkik för fler uppdateringar!