Skyrim Script Extender (SKSE64) på ​​Skyrim Special Edition och hur du kan fixa SKSE64-fel!!

Skyrim Script Extender (SKSE) är en apparat som används av många Skyrim-moddar som ökar skriptkapaciteten och lägger till extra användbarhet till spelet. Det är en liknande anpassning som underlättade vår principsajt. Det borde dock vara det enklaste att förstå att introducera och uppdatera.

När det väl har introducerats förväntas inga extra framsteg skicka Skyrim med SKSE:s ytterligare användbarhet. Steam-överlägget i spelet måste vara bemyndigat för att den här mixen ska fungera. Om chansen att du lutar mot att springa utan överlägget, starta Skyrim genom att driva fram skse_loader.Om du använder olika Steam-bibliotek skulle det vara idealiskt om du gör en poäng att introducera SKSE till ett liknande bibliotek som du har bestämt dig för Skyrim.

Naturligtvis kommer denna anläggning följaktligen att uppdateras till den senaste versionen av SKSE när den levereras. Om du vill stanna kvar på en mer erfaren variant kommer de att vara tillgängliga via betafliken, så att du kan välja ett mer etablerat företag.

Så här kan du fixa det:

Skyrim Script Extender 64 är ett instrument som används för att göra olika moddar i Skyrim Special Edition-spelet. SKSE64 innehåller mycket extra användbarhet för spelet och utökar dess skriptförmåga. På grund av dess pålitliga utförande är detta instrument genuint hyllat. Men det finns tillfällen då den här enheten inte fungerar korrekt. Vid specifika fokuser visar SKSE64 många misstag som SKSE64 fungerar inte. I den här artikeln berättar vi det bästa sättet att avgöra detta problem.

Hur du kan fixa SKSE64-fel:

Idag kommer vi att sträva efter en kedja av undersökningssteg för att fastställa detta problem. Trots detta, innan du börjar med den här strategin, starta om din dator först, så att ditt ramverk förstärks och befrias från degenererad och obeständig information, kan det stödja vår motivation. Några orsaker kan upplevas som orsakade denna svårighet, det kan vara ett resultat av medling av vårt antivirusprogram, eller så kan du ha en felaktig mod. Vi har en sammanfattning av föreslagna undersökningssteg som kan hjälpa dig att lösa det här specifika problemet.

Ge brandväggsåtkomst

Tillåta brandväggsåtkomst kanfixa ditt problemeftersom detta problem oftare än inte orsakas av att brandväggen blockerar oavbrutet. Du måste se till att du ger brandväggstillträde till SKSE64-enheten.

  • Gå till Start-menyn
  • Välj Inställningar från den punkten
  • Genom att gå till Inställningar klickar du på Uppdateringar och säkerhetsval.
  • Från den punkten klickar du för närvarande på Windows-säkerhetsvalet i det vänstra fönstret.
  • Välj nu alternativet Brandvägg och nätverksskydd.
  • Snäpp alternativet Tillåt ett program genom brandvägg
  • Klicka nu på Ändra inställningar för att ge nödvändig åtkomst.
  • Tillåt Skyrim all dess relaterade applikation i både offentliga och privata system
  • Se till att du har tillåtit Steam.
  • Spara dessa inställningar och kör spelet vid det här laget.

Även efter att ha tillåtit brandväggsåtkomst indikerar SKSE64 ännu ett liknande problem; du kan ta ett hugg på att döda ditt antivirusprogram.

Stänger av antivirus

Du måste döda ditt introducerade antivirus eftersom antivirusprogrammering ibland är det grundläggande syftet. Kontrollera om det löser din oro eller inte.