Skyrim: De bästa och favoritmoddarna för Bethesdas fantasy-RPG!

Om du har en chans att du kan föreställa dig det, är oddsen att det finns en Skyrim-mod för det. Skyrim är en av de mest modade omgångarna någonsin, med mer än 60 000 bidrag på Nexus Mods och 28 000 i Steam Workshop. Modders har gjort allt från små förändringar till helt nya korståg till meningslösa bilder för Skyrim sedan leveransen 2011. Det finns inga tecken på att Skyrim modding hindrar nu, med nya moddar trots allt som görs varje dag. Det är ett häpnadsväckande nummer att ta reda på, vilket är anledningen till att vi är här för att hjälpa till att upptäcka och introducera Skyrim-mods.

En världskarta av hög kvalitet

Skyrims guide är utilitaristisk men ansträngande. En kvalitetskarta erbjuder många sätt att fixa det. Du kan ersätta guiden med en betydligt mer punkt för punkt världsyta, med nyanser som hjälper till att skissera de olika regionerna betydligt tydligare. Ändå, samtidigt finns det ett alternativ att ha en papperskarta med ett mer Oblivion-utseende om det är din grej.

Sky UI

Skyrims unika användargränssnitt är, ja, hemskt. SkyUI gör det enklare att använda, vackrare att granska och avsevärt mer användbart för att ta reda på ditt byte och menyer. Speciellt lägger SkyUI till en mod-inställningsmeny till respitskärmen, så att du kan ändra och modifiera perfekta mods (kom ihåg många för denna sammanfattning). Många moddar kräver inte SkyUI och kommer att fungera bra utan det, men du kommer att få ut betydligt mer av dina mods om du har det.Inofficiella Skyrim-lappar

Gjorda av liknande modders som de inofficiella Oblivion-fixarna, de inofficiella Skyrim-patcharna får ett enormt mått av buggar som de officiella bitarna inte har. En hel del av dem är saker du kanske aldrig ser, liknande föremål som ligger marginellt utanför basen, så de skär igenom varandra eller uppdrag som går sönder om du åstadkommer något onormalt. Ändå är det trots allt att föredra att inte ha dem framför. Det finns en för Legendary Edition och en för den officiella högupplösta ytfixeringen.

Leverantörsfördröjning – BORT

Det gör dock spelet betydligt mindre nedslående. För närvarande, i motsats till att lyssna på säljarens diskurs innan de byter med dig, öppnas utbytesfönstret omedelbart medan de pratar om sitt skräp – jag menar skatter.

Realistisk humanoid rörelsehastighet

Är du trött på att strosa som en sköldpadda och springa som en gepard? Denna modlöser problemet. Din utvecklingshastighet förändrades med mer vettiga nivåer, från en rask promenad som låter dig hålla dig medveten om NPC:er, till långsammare löphastigheter som gör att den försöker fly från det där testiga trollet. På samma sätt utplånar skridskoåkning från smyglöpning.

Inte så fort

Mytiska odjur som återvänder är en ganska svår affär, men den primära uppdragslinjen känns som om du är på ett skenande tåg då och då. Denna mod uppmuntrar dig att justera begäran för tillfällen till en mer förnuftig takt. Inte enbart skulle du kunna få Breezehome när du lämnar in Dragonstone, men du kan på samma sätt bortse från inbördeskriget inifrån och ut! Helt justerbar genom MCM.

Projektoptimering

Projektoptimering förbättrar utförandet av Skyrim genom att hindra vinst, vilket innebär att du inte levererar effekter som du inte kan se. Om du använder många äkta ljusmods, som ENB och Realistic Lighting, vid den tidpunkten, kan denna mod bespara dig några höljen för varje sekund.

  • Prestanda texturer
  • Performance Plus
  • Valet är ditt
  • Bättre dialogkontroller
  • Uppslukande HUD
  • HUD klocka
  • Visuella översyner och väder
  • Total karaktärsförnyelse

Många fler ~