Skulle det vara svårt för Kelly Clarkson och Kenon Thompson att fylla Simon Cowells och Sofia Vergaras skor? Klicka här för att läsa mer.

När man bevittnar den nya juryns bedömningsförmåga under den senaste säsongen av amerikanska tv-serien America’s Got Talent, blir det ganska tydligt varför de är bättre än de gamla. Men eftersom de inte var kritiska mot de gamla domarna, höll de nya domarna sin position mycket perfekt trots att de var nya i showen. Kolla in den här videon:

Simon Cowell lämnade showen

Alla blev chockade till en början när News of Simon Cowell lämnade programmet kom ut. Alla ifrågasätter varför han kände behovet när allt går rätt till. Men det ger oss verkligen en chans att se nya ansikten på skärmen. Olika kändisar försökte lyckan att vara med på listan men möjligheten föll i händerna på Kelly Clarkson och Kenon Thompson, som vi vet är med i programserierna The Masked Singer och The Voice. Att titta på 2 eller 3 avsnitt av programmet gav oss en glimt av deras perfektion. Här listar jag några av de bästa sakerna från dessa nykomlingar framför de gamla. Så låt oss börja vår jämförelse mellan nya och gamla.Gammal vs Ny

När man ser de tidigare säsongerna är en sak som de flesta i publiken tycker är irriterande med Simon hans sätt att beskriva föreställningen. När han frågade om samma sak, nämnde han det som bra eller dåligt genom att jämföra det med det senaste evenemanget utan att låta de tävlande veta exakt vad de saknar. Om du inte säger tydligt hur kan man då fixa det? Med Thompsons inträde i showen gillade alla hans sätt att uttryckligen förmedla budskapet. Hans sätt att ge faktiska anteckningar hjälpte de tävlande att förstå hur mycket bättre de kan förbättra nästa gång.

Kelly Clarksons inträde

En annan stor sak för showen var ersättningen av Sofia Vergara. Hon gjorde ingenting för showen. Hennes sätt att beskriva handlingen är inte mer än att jämföra den med hennes tycke. Varje gång hon visade sin åsikt och sa ja, din prestation är bra enligt mig men sa aldrig något som kommer att vara till hjälp för den tävlande.

Att få The Voice-berömdheten i hennes ställe förblev fruktbart, sett från de senaste AGT-avsnitten. Hennes åsiktssätt är ganska bättre och informativt än Sofia Vergara.

Stora skor att fylla

Eftersom alla har sitt sätt att döma och vi kan inte skylla på någon för det. Vi gjorde dessa jämförelser bara för att förstå hur publiken gillar. Tidigare domare levde mer eller mindre upp till förväntningarna. Ansvaret ligger på de nya ansiktena med samma utmaningar. Låt oss se i vilken utsträckning de skulle uppfylla det.

Nu har vi Howie Mandel, Heidi Klum, Kelly Clarkson och Kenan Thompson som aktuella domare i programmet. Så glöm inte att se det senaste avsnittet av AGTs 15:e säsong.