Skaffa Hitman and Shadowrun Collection gratis i Epic Games Store. Ladda ner din gratis.

Hitman är en stealth-spelserie. Den är utvecklad av den danska utvecklaren IO Interactive, nyligen distribuerad av Eidos Interactive och Square Enix. IO Interactive förblev en assistent till Square Enix fram till 2017. När Square Enix började leta efter köpare till studion avslutade IO Interactive ett management buyout. Återta sin autonoma status och inneha rättigheterna för Hitman, i juni 2017. Etablissemanget innehåller likaså två böcker och en realistisk roman: Hitman: Enemy Within skriven av William C. Dietz, Hitman: Damnation skriven av Raymond Benson och prequelen Agent 47 : Birth Of A Hitman. Två filmer som inte är exakt beroende av datorspelsarrangemanget gjordes dessutom. Epic Games Store | Officiell webbplats

Shadowrun

Shadowrun är en science fantasy bordsskiva. Det är ett låtsasspel som utspelar sig i ett nära framtida fiktivt universum. I denna cybernetik sammanfaller magi och fantasivarelser. Den konsoliderar klasser av cyberpunk, urban fantasy och kriminalitet, med periodiska komponenter av konspiration, skräck och deckare. Sedan starten 1989 har Shadowrun hållit sig bland de mest vanliga låtsasspelen. Det har fört fram en enorm etablering. Det innehåller en serie böcker, ett samlarspel, två mindre än normalt baserade krigsspel för bordsskivor och olika datorspel.

Hitman och The Shadowrun Collection är gratis nu på Epic | PCGamesNDen utestående Into the Breach kommer direkt

De senaste gratisgåvorna på Epic Games Store är ett par fantastiska helt olika men båda är väldigt hala spel. Det finns Hitman för att uppfylla ditt behov av att få fram dödsfall som en obehaglig klon, och efteråt finns det Shadowrun Collection som låter dig hacka megacorps som en mytisk person.

Into the Breach är gratis att göra anspråk på i Epic Games Store den här veckan - Neowin

Mördaren var ett återbesök av strukturen efter att arrangemanget fick något av en vackling i Absolution och stoltserar med förmodligen de mest intrikata mordsandlådorna du faktiskt kommer att smyga igenom. Specifikt Sapienza är exceptionellt unik – det är en enorm, expanderande nivå där du har en hel stad vid havet, komplett med ett extravagant sätt och mystiskt underjordiskt labb, som din lekplats.

Shadowrun Collection ger dig tre spel, men du kan slå det första, Shadowrun Returns. Det är en anständig RPG som totalt överträffas av sina spin-offs. Eftersom den är oberoende och historien inte är en av dess egenskaper, är den skyddad att studsa rakt in i Dragonfall. De är alla cyberpunk-RPG:er som utspelar sig på en jord där förtrollning har dykt upp, som förändrar människor till orcher och mytiska varelser och låter individer orsaka hemligheter med förtrollning. Du kan hamna i strategiska slagsmål som en orc road samuraj eller använda automater för att smyga runt snacks som en bantam rigger – det är otroligt.

Båda är gratis!

Båda är gratis fram till den 3 september, då de kommer att ersättas av ett av PC Gamers favoritspel: Into the Breach. Spelet är ett måste för strateginördar som det var två år tidigare, så se till att ta det