Skådespelerskan Viola Davis bekräftar att hon inte köpte den före detta slavplantagen där hon föddes!!

Skådespelerskan Viola Davis lade upp ett inlägg på sociala medier, där hon ägde berättelsen om sin födelseplats, där hon sa att hon har allt.Hon publicerade en före detta slavplantagebild, beläget i ett skralt hus i Saint Matthews i South Carolina. Det här inlägget fick många tittare att undra om hon köpte huset hon föddes i eller inte. Viola tog till både Instagram och Twitter för att dela sina gamla minnen och förtydliga nyheterna om hennes födelseort.

'Viola Davis': Avfärdar spekulationer

Skådespelerskan avslutade precis firandet för sin 55-årsdag, på tisdagen, ställde kravet rätt genom att bryta sin tystnad. Många medier som CNN, Vanity Fair och ABC gav uttalanden som Viola köpte som en present till sig själv, hennes barndomshus.

https://www.instagram.com/p/CDwPKA8hdUR/

Viola, i onsdags, la upp en bild på Instagram på ett förfallet hus, där bildtexten hon satte till inlägget sa att det här var huset hon föddes i, redan den 11 augusti 1965. Hon säger också att det är här hennes berättelse hade börjat, och nu när hon är 55 år äger hon allt. Skådespelerskan 'How To Get Away With Murder' avslutade bildtexten med att önska att alla får leva tillräckligt länge för att veta att de är födda.

Det tog dock inte lång tid innan folk som säger inlägget misstolkade det och trodde att hon hade köpt sitt barndomshem. Viola avfärdade senare alla dessa spekulationer genom att svara på en av hennes kommentarer och sa att hon inte köpte sitt hus. Hon förtydligar att hon inte pratade om att äga bostaden, utan att hålla i sin livshistoria.

'Viola Davis': Födelsedagsönskningar och tidiga barndomsminnen

Bland allt detta kaos och förvirring fick Viola många glada kommentarer angående hennes födelsedag. Vänner från Hollywood översvämmade kommentarsektionen under hennes inlägg med många hjärtliga önskningar och vänliga ord för hennes födelsedag. Gabrielle Union, Halle Berry, Shonda Rhimes och många andra kändisar önskade henne på hennes födelsedag och gratulerade henne till hennes prestation att äga sin berättelse.

Redan 2016 berättade Viola, i en intervju med tidningen People, om sina minnen på sin mormors gård. Även om Viola inte bodde i sitt födelsehem på länge eftersom hennes föräldrar bestämde sig för att flytta, minns hon många fina minnen. Viola delade med sig av en historia från när hon besökte sin mormor, där hon upptäckte historien om att människorna i plantagen var slavar, vilket skrämde henne eftersom hennes farfar var en delägare som var tvungen att ta hand om 160 hektar mark.

Skådespelerskan Viola Davis har vunnit välkända priser och nomineringar under sin skådespelarkarriär. Viola har vunnit ett Emmy-pris och även två nomineringar för sina otroliga prestationer i sina roller, porträtterade i filmen 'The Help' och 'Fences', som är en filmatisering av Fences av August Wilson. Viola kom senast på en Amazon Original-film. Hon spelade rollen som scouttruppmamma för en ung birdie-scoutgrupp. Filmens namn är 'Troop Zero'.

Om du gillade min artikel om Viola Davis, se till att kolla in min artikel om, Cocoon-stjärnan dör vid 85 år.