Skådespelaren BEVERLY STÅR stämd? TIKTOK STÄMDE FÖR TEXT-TILL-TAL-RÖST

Nyligen hamnade appen TikTok för sociala medier i varmt vatten när en röstskådespelerska stämde företaget för att få henne att låta som ett automatiserat system. Det visar sig att Beverly Standing låg bakom denna rättegång och här är vad du behöver veta om hur hon blev känd tack vare Hollywood-filmer som La Femme Nikita (1990).

TikTok insåg inte att de hade använt en sångares verk utan tillstånd förrän en annan skådespelare som anlitats av dem märkte oegentligheter med sina inspelningar av Shooting Stars! Den nya produktionen har gjort många missnöjda men det ser inte ut som att vi kommer att höra från varken Beverly eller någon annan skådespelare snart eftersom alla kontrakt mellan de två nu har löpt ut på grund av rättsliga förfaranden mot Tik Tok.

VEM STÅR BEVERLY? Verklighet

Beverly har varit en voiceover-skådespelerska i flera år, medverkat i reklam och andra reklam. Beverly kom först in i branschen efter att ha följt med sin far för att arbeta i hans studio där hon såg honom spela in reklamkampanjer hela dagen lång. Därifrån verkar det som att det bara snöat av intresse för skådespeleri; eftersom en av familjens äldsta traditioner var att turnera Broadway-pjäser på helgerna med sin mamma – en livslång teaterälskare själv!Beverly arbetade också för CBC Radio Drama-produktioner och assisterade under produktionen men fick viktigast av allt ovärderlig erfarenhet av att arbeta tillsammans med några av Kanadas bästa talanger, inklusive Pat Fraley, Joan Baker, Mary-Lynn Wisner Cristina Milizia Tracey Hoyt Everett Oliver bland andra.

Du kanske har hört hennes röst förut. Hennes namn har dykt upp på många märken och hon är med i videon ovan!

TIKTOK STÄMD EFTER BEVERLY STANDING STÄMDA MODERBOLAGET:

Stämningen, som lämnades in i USA:s distriktsdomstol för centrala Kalifornien den 12 maj av Beverly mot ByteDance och dess moderbolag TikTok, orsakar uppståndelse. Hon hävdar att hennes röst användes utan tillåtelse för att skapa en funktion i deras app, vilket hon fick reda på när folk började skicka videor till henne från TikTok med klipp av henne själv som pratade om föräldraproblem.

De skador som anges är känslomässigt lidande; förlust av förmåga att kontrollera spridning där andra kan använda den som de vill; association mellan sig själv och denna tjänst utan samtycke – allt för att någon annan hade tillgång till något personligt (i detta fall ljud).

Beverly hävdade vidare att rösten som användes var från ett projekt som hon gjorde för Institute of Acoustics. Hennes stämningsansökan noterar vidare att hennes arbete sedan användes av TikTok utan hennes tillstånd.

Hon sa till butiken: För mig är TikTok inte min klient, så hur de fick det här ljudet är okänt. Än så länge har TikTok inte svarat på dessa påståenden. Men flera personer har pratat om TikToks nya voiceover-ljud.

  Föregående artikel Steve-O Jackass 4 stunts: Att vara [förlamad] och hoppa in i urinpöl, deprimerad? Nästa artikel Upprörande! Charlamagne Tha God ber Kwame Brown om ursäkt.

  Fler artiklar

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022